Academia de Excelență Opera, prima școală de Music Hall din România, primii pași pe scenă
Academia de Excelență Opera, prima școală de Music Hall din România, primii pași pe scenă
Posted by arpad on 29th November 2018
| 307 views

Studenții Academiei de Excelență Opera, prima școală de Music Hall din România vor urca pentru prima dată pe scena Operei Naționale din Timișoara în data de 6 decembrie 2018 începând cu ora 19, proiect cofinanțat de Consiliul Judetean Timiș. Prestația lor va avea la bază un fragment din Voievodinele, fiicele lui Dracula, primul Music Hall românesc lansat și el în premieră națională.

Cei 20 de cursanți formați sub bagheta unor artiști consacrați cu recunoaștere internațională vin să arate prin arta lor că talentul secondat de muncă și perseverență potențează entuziasmul și flacăra tinereții lor și poate aduce frumosul în fața publicului.

”Tinerii studenți au pe umerii lor responsabilitatea primei generații atât ca deschizători de drum cât și ca cei ce vor asigura continuitatea în timp a Academiei. Așteptările tuturor sunt foarte mari, dublate de dubla premieră: prima prestație a studenților, primul fragment de spectacol din primul music hall românesc!” ne-au spus Mariana Faur managerul de proiect membru al Clubului Rotary Timișoara Opera.

DumbravitaTV.ro

Comments

comments