ACS Dumbrăvița a câștigat ultimul meci de pe teren propriu din sezonul 2017-2018
ACS Dumbrăvița a câștigat ultimul meci de pe teren propriu din sezonul 2017-2018
Posted by arpad on 7th June 2018
| 435 views

Iubitorii fotbalului bănățean cu siguranță speră ca meciul dintre ACS Dumbrăvița și CS Avântul Periam să fi fost ultimul meci din Liga a IV-a pe teren propriu, disputat de echipă locală. Așadar, miercuri seara în intermediara din etapa 33, gazdele s-au impus mai greu în confruntarea cu periamoșenii, golurile fiind înscrise abia  după o oră de joc. Așadar în prima repriză s-a simțit oboseala acumulată de gazde, astfel că Avântul și-a creat câteva ocazii de a deschide scorul, însă Arpad Mikloș a fost pe post de fiecare dată. Alb-verzii au avut prima ocazie de gol cu doar șapte minute înainte de pauză, când șutul lui Bogdan Centea a nimerit bara.

În al doilea mitan elevii antrenorului principal Sorin Bălu s-au concentrat mai bine, astfel că Dumbrăvița și-a creat mai multe ocazii de a marca. În minutul 65, după un corner executat de Florin Nanu mingea a ajuns în fața lui Raul Briciu, cel care nu avea cum să greșească din fața porții, 1:0. Golul doi a venit în prelungirile partidei, tot din corner, dar de data asta ex-ripensistul Florin Nanu s-a aflat la finalizare, 2:0. Chiar dacă toată suflarea fotbalistică din Dumbrăvița se gândește deja la barajul pentru Liga 3, Telescu & Co. mai au de disputat ultimul meci din campionat, în deplasare la “lanterna roșie” CS Progresul Gătaia.

Dumbrăviţa a început partida în formația Arpad Miklos – Adrian Ştefan, Laurenţiu Telescu, Eduard Soare, Robert Szalkai, Mădălin Stancu, Raul Briciu, Răzvan Rus, Bogdan Centea, Dacian Bîrză, Dan Silaghi. Au mai jucat Ovidiu Oancia și Florin Nanu.

Avântul Periam a replicat prin Florin Ulmet – Cătălin Filip, Raul Brusturean, Ionuţ Văcaru, David Meltiş, Cornel Mihalache, Nicolae Constândana, Dănuţ Totorean, Rareş Blaga, Gabriel Drăguşi,  Alin Stroe. Au mai jucat Ionuţ Ologu, Victor Toma și Angelo Olteanu.

Comments

comments