ACS Dumbrăvița a pierdut la Constanta, dar a depus si o contestatie!!!
ACS Dumbrăvița a pierdut la Constanta, dar a depus si o contestatie!!!
Posted by arpad on 8th June 2015
| 1039 views

Sportivele de la ACS Dumbrăvița au pierdut prima manșă a finalei Superligii și au făcut contestație deoarece a jucat și Elizabeta Samara. Cu una dintre cele mai bune jucătoare ale României în lot, Farul Constanța s-a impus la meciul de acasă fără probleme, cu 5-1 – scrie oradetimis.ro.IMG_4824

Clubul din Dumbrăvița consideră că dobrogenii nu aveau dreptul să o legitimeze pe Samara doar pentru finală, deoarece perioada de transferuri s-a încheiat. În acest sezon, Samara a jucat pentru turcii de la Fenerbahce. Farul o avea și pe Cristina Hîrîci la încălzire, jucătoare cu care ar fi fost aceeași problemă, dar care nu a fost utilizată.

Am făcut contestație pentru că au folosit-o pe Elizabeta Samara. Vom merge mai departe, vedem ce demersuri trebuie să facem. Ar fi fost cu totul altă situație dacă noi știam din timp de acest lucru. Și noi puteam aduce o jucătoare cu experiență, din străinătate, doar pentru finală – a declarat antrenoarea Nicoleta Husar.

ACS Dumbrăvița așteaptă soluționarea constestației până la returul din 21 iunie, programat la Dumbrăvița. Clubul timișean deține titlul în Superliga de tenis de masă, cucerit în premieră de fetele Nicoletei Husar anul trecut.

Comments

comments