ACS Dumbrăvița revine pe locul 2 după restanța cu CSM Lugoj II
ACS Dumbrăvița revine pe locul 2 după restanța cu CSM Lugoj II
Posted by arpad on 25th October 2017
| 433 views

ACS Dumbrăvița s-a răzbunat cu vârf și îndesat pe tupeista echipă secundă a celor de la CSM Lugoj, trupă care pur și simplu nu s-a prezentat la jocul din etapa a 10-a din cadrul Ligii a IV-a a județului Timiș… invocând defecțiunea autocarului! Asociația Județeană de Fotbal a decis totuși reprogramarea jocului, astfel că marți, dumbrăvițenii au avut ocazia să predea o adevărată lecție de fotbal. Elevii antrenați de Sorin Bălu au câștigat până la urmă cu scorul de 9:3, chiar dacă la pauză tabela de marcaj a arătat deja un prim “set” de 6:1. Scorul a fost deschis în minutul 7 de Florin Nanu din lovitură de la 11 metri, apoi, după 10 minute experimentatul Deian Pecarov a dus scorul la 2:0. Lugojenii au apucat să reducă repede din handicap prin Ștefănescu, însă Pecarov a mai dat patru “boabe” în minutele 33, 39, 43 și 45. După pauză oaspeții au reușit să înscrie și un autogol prin Peptănuș, dar și două goluri împotriva adversarului, în poarta lui Mikloș – ambele marcate de Sărăcin. Pentru alb-verzi a mai marcat Silaghi și Nanu!

ACS Dumbrăvița a început partida în formația Miklos – Soare, Toma, Telescu, Szalkai – Briciu , Rus, Ștefan  Nanu, Pecarov , Silaghi. A mai jucat Șofronea, Todor, Oancia și Bîrză.
CSM Lugoj II a replicat prin Iordache – Peptănuș, Predescu, Ciobanu, Costi, Marta, Belu , Ștefănescu, Dobra, Grega, Sărăcin. A mai jucat Cincă, Nyerges și Oraș.

După acestă victorie, ACS Dumbrăvița a revenit pe locul secund in clasamentul ligii, la opt puncte de CS Timișul Șag. În etapa viitoare Dumbrăvița va evolua pe terenul echipei CS Cocoșul Orțișoara.

DumbravitaTV.ro

Comments

comments