ACS Dumbrăvita se apropie si de amatorii de tenis de masa
ACS Dumbrăvita se apropie si de amatorii de tenis de masa
Posted by Jimmy on 4th May 2015
| 1265 views

ACS Dumbrăvița împreună cu producătorul de echipament sportiv Joola din Germania au organizat în sala de sport a școlii gimnaziale din localitate un puternic turneu de tenis de masă adresat amatorilor și nu numai. Chiar dacă participarea a fost condiționată de o taxă de înscriere și ploaia tocmai s­a instalat în regiune, aproape 60 de iubitori ai ping-­pongului s­au prezentat sâmbăta în micuța sală de sport.

DSC01021

 

Doamna Nicoleta Huszar, antrenoare celor de la ACS a împărțit jucătorii pe patru categorii: copii 8-­10 ani, copii 11-­14, amatori începători și amatori avansați. În prima categoria s­a impus talentata Oana Stănușilă, iar la 11-­14, Bogdan Badea l­a învins pe Daniel Moldovan. La începători competiția a fost câștigată de Adrian Manea, iar la avansați Daniel Moldovan și­-a luat revanșa față de Bogdan Badea.
Parteneriatul între ACS Dumbrăvița și Joola nu se oprește aici. În luna septembrie se va organiza un turneu național chiar în noua sală polivalentă din localitate. Până atunci elevii doamnei
antrenoare Nicoleta Husar se concentrează pe Cupa Federației de la Constanța, iar pe 22 mai urmeză semifinala Superligii feminine, unde campioanele din Dumbrăvița înfruntă CSM Bistrița.

Comments

comments