ACS Dumbrăvița se reunește în 21 IANUARIE – Am aflat ce obiectiv are SORIN BĂLU!
ACS Dumbrăvița se reunește în 21 IANUARIE – Am aflat ce obiectiv are SORIN BĂLU!
Posted by arpad on 8th January 2019
| 370 views

ACS Dumbrăvița se află încă în plină vacanță, dar staful administrativ lucrează intens la lotul cu care doresc să atace promovarea în Liga 2. Sorin Bălu, antrenorul principal al alb-verzilor ne-a mărturisit că sunt în discuții cu mai mulți jucători, dintre care vor semna doar 3 sau 4 pentru a întării echipa care a terminat turul Ligii 3, Seria IV pe locul 4, cu doar 5 puncte mai puțin față de liderul Lipova.

“După reunirea lotului o să mai stăm o săptămână în pregătire locală, timp în care jucătorii se vor reacomoda la efort și se face și vizita medicală. Apoi ne deplasăm cu toții în județul Bihor, la Băile 1 Mai, unde ne concentrăm pe pregătirea fizică, dar avem deja programate și două amicale cu adversare din liga a IV-a, prima cu ACS CAO 1910 Oradea, apoi cu CSC Sânmartin. Obiectivul echipei rămâne evitarea retrogradării, dar ne dorim promovarea, cel puțin pentru mine nu poate exista alt obiectiv” – ne-a declarat profesorul Bălu.

După întoarcea din cantonament nou-promovata va mai disputa meciuri de verificare cu ASU Politehnica Timișoara, ACS Poli Timișoara, CSM Școlar Reșița, ACS Carani Murani și CS Cocoșul Orțișoara.

Comments

comments