DECLARAȚII – Ultimele detalii din tabăra ACS Dumbrăvița înainte de confruntările din ETTU CUP
DECLARAȚII – Ultimele detalii din tabăra ACS Dumbrăvița înainte de confruntările din ETTU CUP
Posted by arpad on 27th October 2017
| 378 views

Între 28 și 29 octombrie se va desfășura manșa a doua din cadrul competiției europene de tenis de masă feminin ETTU CUP – Cupa Campionilor în Sala Polivalentă din Dumbrăvița. Așadar în Grupa B pe lângă gazde, campioana ACS Dumbrăvița, vor participa trei echipe campioane din Europa! Dozy den Helder din Olanda, o mai veche cunoștința a dumrăvițencelor vine în România cu o jucatoare de origine asiatică Shuo Han Men, dar și cu experimentatele Yoeke Gunsing, Joke Wijker, Dobrila Jorguseska, Emese Demeter sau românca Ana Gogorița. Turcii de la Kocasinan Belediyesi Spor Club din Kayseri se bazează pe jucătoarele autohtone Betul Nur Kahraman, Rabiatül Gülsüm Sahiner, Birsen Zerli, Burcin Mermer, Kadriye Nur Sar și Ozge Yilmaz, în timp ce grecii de la AO DAO Tavrou îi au în lot pe Eleni Arseniadi, Christina Fili, Efrosyni Mastrogiannopoulou, Filareti Exarchou, Aikaterini Toliou și românca Andreea Clapa (pe foaia oficială de joc vor fi înscrise doar patru jucătoare din fiecare echipă).Gazdele antrenate de Nicoleta Husar vor evolua cu Mihaela Roxana Dospina, Andreea Valentina Dospina-Zanfir, Izabela Lupulesku și Andreea Gabriela Balint, chiar dacă din lotul de șase mai fac parte și Andreea Dragoman și Mădălina Pauliuc.

tenis de masa dumbravita
Sala Polivalentă din Dumbrăvița – amenajată pentru ETTU CUP

Iată ce a declarat Nicoleta Husar în exclusivitate pentru DumbravitaTV.ro după antrenamentul de vineri dimineață: Fiecare va încerca să materializeze fiecare punct și fiecare set pentru obținerea unui rezultat cât mai bun și bineînțeles pentru calificarea în manșa următoare. Primele două se califică mai departe, noi sperăm să fim în aceste două echipe. Fetele sunt într-o bună stare de spirit și sigur la ora meciului tensiunea va crește pentru fiecare echipă, dar să sperăm ca la fel ca de fiecare dată când jucăm acasă, să fim susținuți de public, de iubitorii sportului cu mingea de celuloid. Avem nevoie de încurajările lor în asemenea momente.

acsd tm
Sala Polivalentă din Dumbrăvița – amenajată pentru ETTU CUP


Cei care doresc să susțină Campioana României trebuie să știe că sâmbătă, în prima zi vor avea loc două reuniuni, care vor începe la orele 14 și 19, iar duminică meciurile vor începe la ora 10. O reuniune va dura aproximativ două ore.

Sperăm că o să avem oaspeți și din Serbia, dar și din alte localități, cei care deja ne cunosc echipa. Dar, repet: Dorim în primul rând ca cei din comunitatea dumbrăvițeană să vină și să vadă acest efort mare pe care îl face  Primăria Dumbrăvița, care a susținut în permanență echipa. Noi sperăm să ne bucurăm la final cu toții. Nu ne putem gândi deja la faza următoare. Este un sport al nervilor, trebuie să știi fi puternic până la ultimul punct, o minge poate transforma istoria meciului. Eu mereu spun sportivilor <<Jucați primul punct ca și ultimul punct>>. Este greu, ele încearcă să facă totul, dar nu depinde întotdeauna în totalitate de noi. Mingea circulă ciudat și nu putem ști 100% deznodământul. Noi gândim pozitiv de fiecare dată și sperăm să fie bine. Adversarele sunt campioane în țările lor. Nu poți să îți permiți să arunci cu banii, nici în străinătate nu curge chiar așa banul pe jgheab. Sunt adversare bune, am mai întâlnit echipa olandeză și am pierdut 3:2 într-un meci foarte bun, deschis… putea să fie și invers. Sperăm că de data asta rezultatul să fie favorabil nouă. Au și o asiatică în echipă dar încă nu știm dacă a făcut și deplasarea – a mai adăugat Husar.

dumbraviatv.ro

Comments

comments