Altex si la marginea localitatii Dumbravita
Altex si la marginea localitatii Dumbravita
Posted by Andrei Guler on 10th June 2015
| 1445 views

ALTEX România, cel mai mare retailer electro-IT din România, își extinde rețeaua de showroom-uri din Vestul țării și deschide un nou magazin de tip green field. Astfel, ALTEX își consolidează prezența locală, oferind tuturor iubitorilor de tehnologie din județul Timiș peste 2.400 de metri pătrați de inovații din domeniul tehnologiei și o gamă variată de oferte, cu peste 15.000 de produse.

dumb

Odată cu inaugurarea celui mai nou show room din Timișoara ce va avea loc joi, 11 iunie, ALTEX România ajunge la o rețea ce depășește 75 de magazine. Investiția s-a ridicat la 5.4 milioane de euro și reprezintă un reper pentru segmentul electro-IT din România.

Cel mai nou show room din portofoliul ALTEX este amplasat în centrul comercial Auchan Nord (Calea Aradului), adică în imediata vecinătate a localității Dumbrăvița, cea mai bogată comună din România.

Pentru a facilita achiziționarea produselor din ofertă, ALTEX pune la dispoziție clienților mai multe servicii, precum: rate flexibile, livrare în 24 de ore, garanție extinsă, retur în 31 de zile.

Reporter: Arpad Laszlo
Imagine: Emeric Szabo
Montaj: Andrei Guler

Comments

comments