Automobiliștii din Dumbrăvița se pregătesc de VTM TIMIȘ – NĂDRAG 2018
Automobiliștii din Dumbrăvița se pregătesc de VTM TIMIȘ – NĂDRAG 2018
Posted by arpad on 10th July 2018
| 322 views

In data de 14 IULIE in zona comunei timisene Nadrag, va avea loc pentru a cincea oara consecutiv, CUPA ROMANIEI LA AUTOMOBILISM ACR-TIMIS-CNAK 2018 – editia a V-a, in organizarea Asociatiei Auto Club Rally Timis si a Comisiei de Automobilism si Karting din cadrul A.C.R. Timis, competitie care va fi de genul viteza pe traseu montan, foarte agreat de  sportivii automobilisti si spectatori denumit “VTM TIMIS-NADRAG 2018”. Evenimentul va avea si doua premieri nationale:

Ladislau Giurisici (4)
Dipl. Ing. LADISLAU MARIUS F. GIURISICI

Pentru a impulsiona iubitorii sportului auto, aceasta competitie va fi deschisa pentru orice tip de autoturism (nepreparate special) si pentru piloti debutanti (agreati de CJAK-ACR Timis) prin sectiunea speciala RALLY SPRINT – pe acelasi traseu de VTM, pentru ei special prevazut cu 4 sicane (obligatoriu asigurare, casca si costum tip sport automobilistic-agreat de CJAK-ACR Timis). Concurenţii RALLY SPRINT vor lua startul in fiecare mansa după ultimul concurent VTM si vor efectua acelasi numar si gen de manse ca VTM-ul.

Cu aprobarea speciala a directorului de concurs se poate la mansele de recunoastere o persoana in dreapta, obligatoriu cu casca si prinsa in centuri. Concursul va incepe la ora 10.00 si va consta din 6 manse, 2 de recunoastere, 2 de antrenamente cronometrate si 2 manse de concurs. Festivitatea de premiere se va oficia in centrul comunei Nadrag. Evenimentul sportiv va mai contine si o sectiune de spectacol, un show de drift, la care vor lua parte cei mai buni drifteri ai momentului. Se anunta o prezenta selecta de sportivi, iar la solicitarile lor s-a mai organizat o sesiune de inscriere pina miercuri 11.07.2018 ora 16.00.

Circulatia va fi inchisa in data de 14.07.2018  intre orele 08.00-16.00 pe traseul DJ 681 de la intersectia cu DJ 681B pe o distanta de 3,5 km spre satul Hauzesti – se arata in comunicatul de presa transmis de presedintele Comisiei de Automobilism si Karting Timis, Dipl. Ing. LADISLAU MARIUS F. GIURISICI.

UPDATE: Echipa din Dumbravita este formata din Marius Giurisici, Kerstin Wolf, Robert Onut si Iasmina Grama. Iar formația de la VTM va fi: Marius Giurisici, Sergiu Tirla si Robert Onut.

Comments

comments