Centenarul României inspiră Dumbrăvița să planteze copaci
Centenarul României inspiră Dumbrăvița să planteze copaci
Posted by Corina Cocoreanu on 14th November 2018
| 334 views

 

Școala Gimnazială Dumbrăvița și Primăria Dumbrăvița, cu sprijinul Regiei Naționale a Pădurilor ROMSILVA, al Direcției Silvice Timiș și al Ocolului Silvic “Ana Lugojana”, organizează în data de 24 noiembrie 2018, o acțiune voluntară care are ca scop plantarea a 100 de stejari, în diferite locații din Dumbrăvița.

La această acțiune vor participa elevii Școlii Gimnaziale din Dumbrăvița, împreună cu profesorii și părinții.

Evenimentul este intitulat”100 DE STEJARI PENTRU100 de ani!”, și este dedicat Centenarului României care va fi sărbătorit în data de 1 decembrie 2018 și își propune să inițieze un model de bună practică și pentru ceilalți cetățeni ai comunei.

Locul de întâlnire al participanților va fi în parcarea școlii, unde în jurul orei 8:30 se vor aduna și se vor constitui echipele de voluntari, urmând ca în jurul orelor 9:00 – 9:15, copiii să pornească deplasarea spre locurile de plantare a copacilor. Transportul acestora se va face cu microbuzele școlii.

Stejarii vor fi plantați în următoarele locuri din comună: Sala Polivalentă Dumbrăvița, Centrul de Zi pentru Copii Dumbrăvița, malul Canalului Beregsău Dumbrăvița (apropiere Calea Aradului) și pe strada București unde va fi construită noua școală din Dumbrăvița.

Înscrierile se vor face pe lista clasei, sau prin sms cu numele participantului, la următoarele numere de telefon: 0723597257 sau 0727864475, până vineri 23 noiembrie 2018, ora 16:00.

Voluntarii vor trebui să își aducă propriile unelte pentru a planta copacii, și sunt rugați să se echipeze adecvat sezonului .

Comitetul de organizare al acțiunii “100 DE STEJARI PENTRU 100 DE ANI” este constituit din:

Director –  prof. Adrian Nicola

Primar  –  ing. Victor Malac

Inițiator proiect – prof. Elena Brătulescu

 

sursa foto: madalinaiancu.ro

Comments

comments