Concurs national de dans sportiv in premiera la Dumbravita
Concurs national de dans sportiv in premiera la Dumbravita
Posted by Corina Cocoreanu on 18th September 2017
| 766 views

AfisDans2 small

In acest weekend, mai exact in 23 si 24 septembrie in Sala polivalenta din Dumbravita se va desfasura pentru prima oara Concursul National de  Dans Sportiv de Ranking  “Cupa MirtysDance”.

Evenimentul este organizat de clubul timisorean de dans “MirtysDance” in colaborare cu Federatia Romana de Dans Sportiv, Consiliul Judetean Timis, Directia pentru Tineret si Sport Timis si Primaria Dumbravita. La aceasta prima editie sunt asteptati peste 500 de participanti.

Cele doua zile de concurs sunt dedicate competitiilor ce se adreseaza fetelor solo, sportivilor din categoriile: “debutanti” si “precompetitional” precum si concursurilor pe clase valorice. Cei mai valorosi sportivi se vor lupta pe ringul de dans si vor concura  pe categorii de varsta: 6-9 ani, 10-11 ani, 12-13 ani, 14-15 ani, 16-18 ani, 19-34 ani, la cele doua sectiuni , standard si latino-americane.

Concursul National de Dans Sportiv “CUPA MIRTYSDANCE” va fi jurizat de peste 40 de arbitrii nationali, cu renume in cadrul Federatiei Romane de Dans Sportiv.

Biletele de intrare se pot achzitiona in ziua concursului de la Sala Polivalenta din Dumbravita, pretul este de 20 Ron / persoana. Iar pentru aceia  care doresc bilete in jurul ringului de dans, vor fi amplasate spre vanzare locuri la mese, la pretul de 40 lei/loc. Rezervarile se fac la numarul de telefon: 0721.277.562

Comments

comments