CONFERINTA CALATORIA – BRANDON BAYS
CONFERINTA CALATORIA – BRANDON BAYS
Posted by Jimmy on 19th May 2015
| 1874 views

,,Te invit sa transformi ceva in viata ta , sa iti asumi responsabilitatea. Vindecarea autentica si durabila poate incepe doar din interiorul tau. Calatoria iti ofera mijloacele pentru a produce o diferenta REALA in viata ta si a celor din jur. Sper ca informatiile pe care ti le oferim sa te inspire sa iei initiativa de a-ti transforma viata.,, – Brandon Bays

Zilele trecute orasul Timisoara a gazduit un eveniment de exceptie, asupra caruia ne-am concentrat cu cel mai puternic interes. Este vorba despre o conferinta care are ca tema deja celabra metoda de vindecare numita Calatoria , creata de Brandon Bays. Conferinta este intitulata – Viata privita ca un intreg-ghid practic de mentinere a sanatatii.
Orator de renume mondial, autoare a bestseller-ului The Journey, sau Calatoria si expert in vindecarea holostica, Brandon Bays si-a descoperit sensul profund al vietii, fiind angrenata de aceasta intr-o lupta impotriva bolii.

poza Brandon Bays
Diagnosticata cu o tumoare de marimi impresionante la nivelul abdomenului, Brandon a pornit intr-o calatorie vindecatoare remarcabila, transformatoare si eliberatoare, descoperind totodata mijloace eficiente de a-si accesa direct nivelurile cele mai profunde ale sufletului. Totodata i s-a revelat infinitul potential care exista in fiecare dintre noi si care abia asteapta sa fie accesat.
Despre toate acestea , ne va vorbi mai pe larg Denisa Florea, terapeut acreditat al procesului de vindecare emotionala si transformare personala The Journey.
Denisa Florea a absolvit programul de formare directa cu Brandon Bays, compus din modulele JOURNEY INTENSIVE PROGARAME, TRAINERS TRAINING, THE MANIFEST ABUNDANCE RETREAT si alte tehnici studiate ca : HEMI SYNK,initieri samanice, constelatii familiare, etc. Consilier de dezvoltare personala si formator acreditat , Denisa organizeaza si sustine de mai multi ani workshop-uri si sesiuni individuale in metoda CALATORIA in numeroase orase din tara , lucrand cu peste 600 de oameni si avand o experienta de peste 1000 de ore de terapii private.
AStfel a avut experienta personala a modului in care functioneaza aceasta metoda de la un individ la altul si schimbarile care se produc in urma aplicarii ei, in mod constant.
Factorul cel mai important in creditarea acestei metode de vindecare este tocmai faptul ca Denisa a lucrat ea insasi cu aceasta metoda si a experimentat personal, pe deplin, beneficiile vindecatoare ale procesului de transformare si vindecare THE JOURNEY.

 

calatoria

 

reporter: Corina Cocoreanu

imagine/montaj: Imi Szabo

 

Comments

comments