CUPA PĂDUREA VERDE EDIȚIA A III-A: Află toate detaliile despre evenimentul din Dumbrăvița
CUPA PĂDUREA VERDE EDIȚIA A III-A: Află toate detaliile despre evenimentul din Dumbrăvița
Posted by arpad on 28th July 2018
| 446 views

Invităm copiii împreună cu familiile lor să participe la Cupa Pădurea Verde ediția a III-a, ce se va desfășura în data de 25 august în parcarea Sălii Polivalente din comuna Dumbrăvița, județul Timiș. Acest eveniment este organizat de către Asociația Club Sportiv Velocitas din Dumbravița, Timiș prin programul #ÎNSTAREDEBINE, implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, și susținut de Kaufland România – se arată în comunicatul de presă transmis redacției noastre. cpv
Formatul acestei competiții se adresează direct copiilor cu vârste cuprinse între 1 și 14 ani, care pot participa la două concursuri: unul de ciclism și unul de alergare. Participanții se pot înscrie în categoriile destinate vârstei lor, iar părinții îi pot însoți în cursă. La Cupa Pădurea Verde ediția a III-a, participanții vor avea ocazia să petreacă timpul în natură, să experimenteze mișcarea într-un mediu sigur de-a lungul unor trasee special amenajate potrivite vârstei participanților și să descopere beneficiile mișcării în aer liber. La aceste concursuri, NU se percepe taxă de participare, iar înscrierile se pot face online aici.

În cadrul concursului de ciclism, copiii vor parcurge pe bicicletă, trasee de 4 respectiv 8 km în Pădurea Verde, iar copiii cu vârsta de până la 6 ani inclusiv se vor întrece pe un traseu special amenajat în parcarea Sălii Polivalente din comuna Dumbrăvița. În cadrul concursului de alergare, copiii de 7-14 ani vor parcurge un circuit de 900 m, iar cei de 5-6 ani unul de 500 m. Toți copiii participanți vor beneficia de: cronometrare electronică cu cip, tricou personalizat, bon de masă, apă și fructe în punctele de alimentare, medalie și diplomă de participare.

Motivația Asociației Club Sportiv Velocitas este aceea de a susține direct sportul, iar scopul principal este acela de a promova mișcarea în rândul copiilor și tinerilor, deoarece acest fenomen include un stil de viață echilibrat și totodată creează spațiul potrivit în care familiile să petreacă mai mult timp împreună.

Proiect finanțat prin programul „În stare de bine”, susţinut de Kaufland România și implementat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile (www.instaredebine.ro).

Comments

comments