Dance Show la Sala Polivalentă din Dumbrăvița
Posted by Corina Cocoreanu on 29th May 2019

Duminică 2 iunie 2019, cu începere de la ora 16:00, Sala Polivalentă din Dumbrăvița va fi gazda unui spectacol de gimnastică ritmică și dans modern, organizat de antrenoarea de dans Roxana Iacob de la Clubul Rhythmic Dance din Dumbrăvița, împreună cu antrenoarele Stog Lorena și Homiuc Dana. De asemenea, Show-ul de dans se bucură de sprijinul Primăriei Dumbrăvița. 

La acest eveniment dedicat dansului , vor participa aproximativ 60 de copii care învață la Grădinița și Școala Gimnazială din Dumbrăvița. Programul va cuprinde momente de balet, gimnastică ritmică și dans modern. Intrarea va fi libera.

Este important de știut ca fetițele coordonate cu profesionalism de Roxana Iacob, au reușit să obțină și performanțe la câteva competiții de dans internaționale. Astfel că, anumite echipe de fete au obtinut recent  locurile II și III la International Dans Open, unul dintre cele mai prestigioase concursuri internaționale de dans sportiv, la care au participat  peste 1500 de sportivi din 11 țări.

Locul II la secțiunea dans contemporan, a fost câștigat de următoarele fete de la categoria Junior Under 12 :

1). Alexia Marian

2). Adela Spiridon

3). Carla Retezan

4). Teodora Badea

5). Andreea Briciu

6). Iulia Trandafir

7). Aida Mihalca

8). Valeanu-Rivis Briana

Iar locul III, la secțiunea Urban a fost câștigat de următoarele de la categoria Junior Under 16 :

1). Carla Strejanțu

2). Denisa Tilea

3). Carmen Stana

4). Daria Ienovan

5). Ioana Răduca

6). Maya Chivu

7). Alexandra Duma

8). Francesca Henț

9). Larisa Iațin

10). Christiana Cundrata

11). Iasmina Lukacs

12). Maia Copocean

De asemenea, fetițele de la categoria Junior mic – au câștigat Locul I, în cadrul ROK DANCE CUP 2, din 2 martie 2019, la secțiunea dans tematic.

Acestea sunt:

Boldiszar Malania, Herec Antonia, Isac Anna, Simo Anita, Staicut Ana – Maria, Teusedea Larisa, Barbu Emilia, Brad Carina, Iuhasz Palma, Szemely Klara și Crăciun Giulia.

Grupele sunt formate exclusiv din copii  din localitatea Dumbrăvița care se antrenează de două ori pe săptămână din pură pasiune pentru frumusețea dansului și  baletului , neavând ca obiectiv marea performanță sportivă, ci beneficiile mișcării pentru sănătate si dezvoltarea armonioasă a corpului.