Demonstratie de judo la sala de sport din Dumbravita
Demonstratie de judo la sala de sport din Dumbravita
Posted by admin on 30th October 2017
| 402 views

VIDEO

Sambata 28 octombrie, in cadrul Salii de Sport a Scolii Gimnaziale din Dumbravita, a avut loc un eveniment special dedicat Zilei Mondiale a Judo-ului, organizat de ACS JUDO PHOENIX TIMISOARA. Clubul coordonat de Laurentiu Jurca, a sarbatorit tot in aceeasi zi, si aniversarea a sase ani de existenta.

Evenimentul matinal, a reusit sa aduca laolalta multi spectatori dar si participanti totodata. In cadrul evenimentului dedicat Judo-ului, au participat aproximativ 70 de copii,de la clubul din Timisoara dar si din Arad.

Atat copiii cat si invitatii seniori titrati din Arad au facut deliciul spectatorilor, prezentand spectaculoase demonstratii de Judo.

De asemenea la acest eveniment, pe langa parinti, bunici si copii au participat si invitati de seama din Dumbravita printre care se numara si primarul comunei Victor Malac , care la finalul evenimentului a adresat cateva cuvinte frumoase, auditoriului prezent.

Dupa ce copiii si parintii s-au confruntat pe tatami, a urmat la final ca  cei mici sa fie premiati, cu medalii, tricouri si diplome de participare.

Comments

comments