Dumbrăvița a găzduit cu succes maratonul de programare HACK TM 2018
Dumbrăvița a găzduit cu succes maratonul de programare HACK TM 2018
Posted by arpad on 17th May 2018
| 618 views

La sfârșitul săptămânii trecute, Sala Polivalentă din comuna Dumbrăvița a găzduit maratonul de programare HackTM, cel mai important eveniment de acest gen din sud-estul Europei, ajuns anul acesta la cea de-a 5-a ediție. Hackathon-ul de software și hardware organizat de Asociația Banat IT, dedicat pasionaților de tehnologie din România a atras peste 400 de participanți. Conform celor de la HackTM, a fost aleasă Sala Polivalentă din Dumbrăvița pentru a crea un spațiu creativ, demn de un festival de tehnologie!

Evenimentul s-a adresat tuturor persoanelor pasionate de IT, atât celor deja active din domeniu, cât și studenților și elevilor. Participanții au lucrat în echipe și au avut ocazia să dezvolte proiecte inovatoare, sub îndrumarea mentorilor HackTM.

Pe lângă lucrul la proiecte originale, în ziua de sâmbătă s-au ținut workshop-uri și prezentări tehnice, disponibile atât participanților cât și vizitatorilor. Evenimentul s-a încheiat cu o festivitate de premiere unde câștigătorii au fost răsplătiți cu premii în valoare totală de 10.000€, pentru cele mai originale proiecte.

Comments

comments