Dumbravita cade de pe podium după 3:3 cu Arsenal Flacara Faget
Dumbravita cade de pe podium după 3:3 cu Arsenal Flacara Faget
Posted by Jimmy on 4th May 2015
| 1068 views

Duminică la prânz s-a consemnat la Dumbrăvița un meci terminat nedecis, însă pe arena de pe strada Mihai Eminescu nu au lipsit golurile, nici fazele discutabile. În căderea cortinei peste etapa a XXVII-a a Ligii a IV-a județului Timiș, FC Dumbrăvița a remizat cu scorul de 3:3 în compania formației AS Arsenal Flacăra Făget… după ce gazdele au condus la pauză cu 3:2.Dumbrăvițenii așadar au continuat perioada mai puțin favorabilă din returul campionatului, după ce în toamna anului trecut au fost surpriza turului. Alb-verzii antrenați da maestrul Florin Macavei au acumulat o singuiră victorie în ultimele cinci etape, astfel au fost împinși de pe podium tocmai de ACS Ghiroda, rivala din zona metropolitană a orașului Timișoara.

ddddAșadar partida de duminică s-a încheiat cu scorul de 3:3, oaspeții egalând în trei rânduri. Alexandru Vlăduți a deschis scorul după doar cinci minute de joc, însă Alexandru Neagu a egalat rapid pentru făgețeni în minutul 15. Peste un sfert de oră același Vlăduți a restabilit avantajul pentru echipa sa, dar de data asta Victor Oprea a fost cel care a egalat pentru oaspeți. Răspunsul dumbrăvițenilor nu a întărziat însă, astfel că după golulul lui Marius Călin. Dumbrăvița s-a dus la vestiare cu avantaj. Spre necazul suporterilor locali, Arsenal a reușit să egaleze din nou prin Oprea în minutul 75, anterior glorile din minutele 10 și 52 fiindui anulate de către centralul lugojean Florin Grozoni.

Dumbrăvița a început partida cu Róbert Miklós-Mihălceanu, Ștreangă, Șofronea, Bălan, Demian, Kovács, Șurpanu (cpt.), Rosenblum, Vlăduți, Călin. Au mai jucat: Grigore, Giurgiu, Corlățeanu. Pe bancă a rămas: Árpád Miklós-Kozma, Mura, Bereczki.

Arsenal Flacăra Făget: Sîrbu-Trofin, Căliman, Mateaș, Benescu, Bîrză, Mocanu, Mihali, Neagu (cpt.), Țofei, Oprea. Au mai jucat: Manzur-Papuc, Dănăilă, Apostol. Pe bancă: Pamfiloiu, Ursulescu, Alexandrescu.

În etapa intermediară de miercuri seara Dumbrăvița joacă la Peciu Nou, împotriva AS-ului din localitate.

 

Comments

comments