Dumbravita inaugureaza Sala Polivalenta!
Dumbravita inaugureaza Sala Polivalenta!
Posted by Andrei Guler on 17th December 2015
| 2752 views

Sala Polivalentă din Dumbrăvița a fost inaugurată astăzi cu mare fast, marcând un nou început care se anunță a fi unul măreț pentru comuna timișeană. Panglica a fost tăiată in jurul orei 12 jumătate, de către primarul Dumbrăviței, domnul Victor Malac și de către primarul orașului înfrățit Szentes din Ungaria, domnul Imre Szirbik.

Inaugurarea a fost prezentată de realizatorul TV de la TVR Timișoara, domnul Adrian Cireap. La eveniment au luat cuvântul cei doi primari ai localităților infrățite, Dumbrăvița și Szenteș, precum și vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, domnul Călin Dobra și președintele UDMR Timiș, domnul Francisc Halasz. De asemenea, cei care au mai spus câteva cuvinte în introducerea evenimentului, au fost doamnna Nicoleta Huszar și constructorul Sălii Polivalente Dumbrăvița.

După taierea panglicii, invitații la inaugurare au ciocnit un pahar de șampanie pentru a celebra importantul eveniment. Printre invitați s-au numărat și managerii de proiect, fără de care nu ar fi fost posibilă realizarea acestei săli polivalente cât și fostul primar domnul Geza Szilagyi, primarul din Giarmata, alături de alți invitați din orașul Szentes, Ungaria și reprezentanți ai Primăriei Dumbrăvița.

Sala Polivalentă din Dumbrăvița face parte din Proiectul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria –România 2007-2013. Valoarea totală a proiectului fiind de 2.143.351 euro. Sala Polivalentă are o suprafață totală de 2244 mp și poate găzdui multiple activități sportive de la tenis de masă pâna la fotbal de sală, handbal, baschet și volei.

 

Reporter: Corina Cocoreanu

Imagine / Montaj: Andrei Guler

sala polivalenta

Comments

comments