Dumbravitenii au performat la VTM TIMIS-SURDUC 2017
Posted by arpad on 1st October 2017
| 335 views

Declarata la unison cea mai spectaculoasa etapa din campionatul VTM-ACR 2017, adevaratii magiceni ai volanului au facut o adevarata fiesta sportiva automobilistica. Spectatorii – prezenti in numar foarte mare – au aplaudat batalia sportiva intre francezul GILLES ROMAIN, devenit un nume in automobilsmul  romanesc, care este si castigatorul clasei H9 SI MARIUS GIURISICI de la ACS Dumbravita (caruia nu i-a mai fost acordata de catre oficiali reluarea ultimei manse de concurs) iar locul 3 a fost ocupat de Daniel PETENCHEA.vtm rally
Clasa H10 a fost dominata de liderul Andrei URAM din Oradea, urmat  de Gheorghe Schiopulescu, iar pe locul 3-Oprinesc Cosmin din Hunedoara. Clasa H12 a fost castigata de Mircea SAMUIL, urmat doar la 3 secunde  de CIMPOCA NICOLAS, care din pacate la ultima mansa  de concurs  a avut o iesire in decor care i-a afectat masina de concurs.

Timisoreanul Mircea SAMUIL, cu cea mai puternica masina din competitie, PEUGEOT 206, este MARELE CASTIGATOR AL ACESTEI  ETAPE –VTM TIMIS-SURUDUC 2017. Locul 2 la CLASAMENTUL OPEN a fost castigat de Andrei URAM, iar locul 3 de Cosmin ORPINESC. Debutantul Bogdan Mezei a reusit sa faca fata cu brio traseului deosebit de dificil fiind DEBUTANTUL PREMIAT al acestei etape.

CEL MAI BUN JUNIOR DIN AUTOMOBLISMUL ROMANESC, Mihai PRERUNCA, a luat startul  in acest adevarat REGAL SPORTIV AUTOMOBILSTIC, iar dupa prima mansa de recunoastere dupa ce a dat emotii echipei sale printr-o mica iesire in decor, a revenit concentrat la maxim terminand cursa cu BRIO!

La SECTIUNEA DRIFT, ADRIAN MARCOVICI A DOVEDIT CA SE POATE FACE SPECATACOL MAXIM in  SPORTUL AUTOMOBILSTIC, parcursul sau fiind  ovationat de toti spectatorii. Binecunoscutul pilot timisoarean TIRLA “GAO” SERGIU a fost un forlaiter de exceptie, intrecand astfel  asteptarile fanilor sai!

CONSTRUCTIM-SCHOKO BAROQUE RACING TEAM a fost echipa care a castigat aceasta etapa prin MIHAI PREUNCA, MIHOC SORIN, PREUNCA DANIEL si PETENCHEA DANIEL, TIMISUL  ISI RESPECTA STATUTUL DE CEL MAI  BUN  ORGANIZATOR  DE COMPETITII AUTOMOBILSTICE! La finalul  concursului, toti concurentii au solicitat “NOI MAI VREM IN BANAT-SURDUC-FARDEA”. Deasemenea, oficialii unguri, invitati la aceasta etapa, au apreciat maxim spectacolul sportiv si au asigurat sportivilor, printr-o sponzorizare, alimentatia pe parcursul concursului – se arata in comunicatul de presa remis de organizatori.

DumbravitaTV.ro

Comments

comments