Dumbrăvițenii se pregătesc de premiera automobilistică de la Becicherecu Mic
Posted by arpad on 13th August 2019

În premieră comuna Becicherecu Mic va fi gazda unui concurs automobilistic și de karting, contând pentru etapa a VIII-a a Campionatului de Automobilism & Drift & Karting Timiș 2019, denumit “CUPA TIMIȘULUI-BECICHERECU MIC 2019”, în data de 17.08.2019, ora 10, in organizarea Asociației AUTO CLUB RALLY TIMIȘ și a Comisiei de Automobilism și Karting – A.C.R. Timiș cu sprijinul Primariei și Consiliului Local Becicherecu Mic. Concursul care face parte și din evenimentele organizate cu prilejul Rugii din Becicherecu Mic se anunță deosebit de atractiv, fiind de genul circuit viteza, cu un parcurs total de 2,5 km în plin centrul civic al localității de pe Apa Mare, traseul de drift în mod cert va face deliciul iubitorilor acestui sport, iar micuții copilași vor face furori la secțiunea de karting și bike-karting.
Conform tradiției concursul va fi încheiat cu o secțiune de speed și drift show cu spectatori pe post de copiloți. Nu sunt uitați nici micuții copilași din Becicherecu Mic, cei care la finalul concursului sunt invitați la un promo de bike-karting agrement gratuit, dar cu premii. Organizatorii continuă aplicarea noilor principii FIA de promovare a vehiculelor electrice, încercând să aducă un kart electric. Bătălia pentru câștigarea primei ediții a unui concurs auto din istoria comunei Becicherecu Mic va fi puternica, aducand la start automobile performante și nume cunoscute din sportul auto timișean și nu numai.

Conform comunicatului transmis redacției, la eveniment se pot înscrie toți amatorii pasionați de automobil, condițiile fiind foarte facile, și pot participa și automobile neinmatriculate, cu maxim 3 piloți pe o masină, copilot opțional.

Înscrieri se fac în perioada 12.08-14.08.2019, între orele 13.00-15.00 la AUTO CLUB RALLY TIMIS sau pe email glola0103@gmail.com. Pentru detalii și informații: tel.0723.512.927 zilnic intre orele 09.00-16.00.