Dumbravitenii sunt asteptati cu bere proaspata la a XIII-a editie a Serbarilor Timisoreana
Dumbravitenii sunt asteptati cu bere proaspata la a XIII-a editie a Serbarilor Timisoreana
Posted by arpad on 4th June 2015
| 1302 views

În perioada 5 – 7 iunie 2015, timișorenii sunt asteptati in parcarea Iulius Mall sa savureze o bere proaspata adusa direct din fabrica. Aici se vor bucura de muzica buna si de multe surprize – scrie ziarul online LiveTimisoara.ro

20150605_122737

Vineri seara, începând cu ora 18:00, amatorii de distracție vor putea urmări un spectacol de muzică și dans oferit de Ansamblul Folcloric Timișul. Ziua de 5 iunie se va incheia cu un concert Mihai Mărgineanu, care ne invită la o seară cu folk și bere proaspătă. In cea de-a doua zi a Serbarilor Timisoreana, sâmbătă, 6 iunie, începând cu ora 21:00, pe scena Serbarilor va urca Zeljko Joksimovic, care a reprezentat Serbia la Concursul Muzical Eurovision 2014, câștigând locul al treilea.

Deja o traditie pentru acest eveniment, Serbările Timișoreana vor fi încheiate de trupa Cargo, care va cânta duminică, 7 iunie, de la ora 21:30, intr- un spectacol incendiar ce marcheaza 30 de ani de existenta pentru trupa rock timisoreana. In deschiderea concertului Cargo, va concerta trupa maghiara Kiss Forever – Tribute for Kiss.

Timisorenii sunt asteptati in fiecare zi, incepand cu ora 12:00, in parcarea de la Iulius Mall unde vor avea parte de multe surprize, jocuri si concursuri marca Timisoreana. La fiecare bere Timișoreana cumpărată, toti participantii la Serbari care au trecut de varsta majoratului, vor primi câte un „taler”.
Festivalul Berii Timisoreana 2015
In concursurile organizate in timpul celor 3 zile de Serbari, timișorenii vor putea „licita” cu acesti „taleri”pentru a câștiga premii în bere, halbe Timisoreana si multe alte surprize , personalizate special pentru acest eveniment.

Comments

comments