Dumbravitenii sunt asteptati la un altfel de teatru
Posted by Corina Cocoreanu on 12th September 2017
| 332 views

Teatrul Labirint Asylum prezintă Experimental Re-discovery, un atelier de creație artistică și dezvoltare personală ce se va desfășura în lunile Octombrie și Noiembrie, la Casa de Cultură a Tineretului din Timisoara. Coordonatorul proiectului va fi fondatorul Asylum, Sebastian Dobrescu, ce vă invită la o călătorie în căutarea imaginației și a artistului din noi.

Atelierul se va desfășura în fiecare weekend, sâmbătă și duminică, aproximativ câte 3 ore pe zi, în lunile Octombrie și Noiembrie, până pe data de 19 Noiembrie inclusiv, la Casa de Cultură a Tineretului. El va fi compus din practici și metode de teatru și teatru senzorial, improvizație, muzică, dans și contact improvisation, circ, arte vizuale, tehnici de dezvoltare personală și nu numai. Scopul este de a facilita o întâlnire a participanților cu diversele forme de artă pentru a putea identifica cu ce latură artistică rezonează fiecare, ca ulterior, această experiență să prindă forma unui nou spectacol de Teatru Senzorial în care participanții vor avea ocazia să devină actori.

Atelierul va fi susținut de Sebastian Dobrescu, directorul fondator al Teatrului Labirint Asylum, cu o experiență de 5 ani în Teatru Labirint și peste 40 de ateliere susținute național și internațional, împreună cu partenerii noștri de la Dance Time I.A.R și Școala de Circ.

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.

13584789_737891216314070_1967793513309069277_o

Comments

comments