Dumbrăvițenii sunt invitați la Street Food Festival, în această săptămână
Dumbrăvițenii sunt invitați la Street Food Festival, în această săptămână
Posted by Corina Cocoreanu on 3rd October 2018
| 332 views

 Street FOOD Festival se întoarce pentru ediția de toamnă, așadar e timpul să vă pregătiți apetitul.

Conceptul culinar ce a călătorit în acest an prin 10 orașe frumoase din România ajunge din nou în Parcul Rozelor în perioada 4 – 7 octombrie 2018 cu peste 40 de bucătării cu specific și sute de rețete inedite.

Cele 4 zile delicioase vor fi condimentate cu multă muzică bună, spații de relaxare și loc de joacă pentru cei mici. După ce în primăvară zeci de mii de gurmanzi s-au bucurat de un weekend prelungit de mâncare bună și zone de relaxare inedite, Chef Foa și alți peste 100 de bucătari ingenioși vor deschide în acest weekend porțile bucătăriei stradale plină cu bunătăți din întreaga lume. „Ne simțim deja ca la noi acasă în Timișoara și suntem siguri că și timișorenii ne consideră deja de-ai casei, dovadă fiind deja 2 ediții de succes Street FOOD Festival. Abia așteptăm să revedem publicul călduros din Banat și să ne bucurăm de cele 4 zile de poveste în Parcul Rozelor. Vă mulțumim, dragi timișoreni, pentru că ne ajutați să dezvoltăm această experiență culinară și, mulțumim pe această cale și autorităților și partenerilor implicați în bunul demers al lucrurilor. Ne vedem în Parcul Rozelor!” – Nely Borza, Project Manager Street FOOD Festival.

Lista completă cu toți vendorii prezenți la Street FOOD Festival Timișoara este dispinibilă accesând: http://streetfoodfestival.ro/street-food-festival-timisoara-2/

Experiența de festival va fi completată și cu ajutorul unui program bine ales la scenă și a unei zone dedicate pentru copii. Ce muzică ascultăm la Street FOOD Festival?

 JOI – 04.10.2018 Ligia Hojda, Toulouse Lautrec

 VINERI – 05.10.2018 Gramofone, Rockabella, Cuibul

 SÂMBĂTĂ – 06.10.2018 Gabriela Costa & Alex Man Paperjam Helen

DUMINICĂ – 07.10.2018 BAU / Brigada Artistică Urbană, Funkorporation

În toate cele 4 zile de festival iubitorii domeniului culinar sunt invitați să profite de experiența Street FOOD Festival. Atât cei mici cât și cei mari vor avea pregătite activități special gândite astfel încât festivalul să fie pe placul tuturor.

SFF_TimisoaraPic3

LINE UP MIC

Comments

comments