După ce au cucerit Dumbrăvița, cei de la NEXTFIT au deschis o sală de fitness ultramodern și în Timișoara
După ce au cucerit Dumbrăvița, cei de la NEXTFIT au deschis o sală de fitness ultramodern și în Timișoara
Posted by arpad on 20th January 2020
| 229 views

Vox Technology Park din Timișoara este singura clădire de birouri care încorporează un club de fitness cu suprafață de 2.100 de metri pătrați.

Acesta este unul dintre cele mai mari cluburi de fitness din Timișoara și funcționează la etajul 1 al corpului B din Vox Technology Park. Nextfit a investit 1,1 milioane de euro în amenajarea spațiului cât și pentru achiziționarea echipamentelor Technogym, lider mondial pe segmentul echipamentelor de fitness care integrează tehnologia și furnizor de echipamente pentru Jocurile Olimpice, echipele Ferrari si McLaren de Formula 1 și echipele de fotbal Juventus, AC Milan și naționala Braziliei.

Noul clubul de fitness oferă tuturor iubitorilor de sport și mișcare o gamă completă de servicii, de la fitness, aerobic și indoor cycling, la aparate de fitness și cardio. Clubul pune la dispoziția celor care doresc să facă sport patru studio-uri: functional area, indoor cycling area, kids area, aerobic area și, inclusiv, un spatiu de ’’ detensioanare’’: box area.

”Oferim diversitate pentru că ne dorim ca cei care ne trec pragul să găsească un tip de mișcare cu care să se identifice, astfel încât activitățile sportive să fie percepute ca o plăcere” – a declarat Raluca Bașu, brand manager Nextfitness Wellness

În ceea ce privește activitățile de grup, Nextfit îmbină programele de Les Mills  – lider mondial în conceperea programelor de grup coregrafiat, împreună cu programe Body Pump și Body Balance. Activitățile consacrate au fost și ele păstrate: X – Functional, TRX, Cross – X, X – Combat, Zumba sau Pilates.

Pentru a întări conceptul de ”Vox Wellbeing”’, se vor implementa, la ora prânzului, sesiuni de office yoga la care pot participa atât angajatii/chiriasii Vox, cât și persoane din exterior. Vestiarele fiind dotate cu saună, clienții Nextfit se pot bucura de relaxare completă după fiecare antrenament.

Ca un element de noutate, operatorul de fitness a optat pentru gama Unity Mini, care oferă îndrumare totală și monitorizare automată a tuturor antrenamentelor. Utilizatorul va avea la dispoziție, la nivel digital, propriul său antrenor. Își poți stabili antrenamentele și obiectivele, doar cu ajutorul smartphone-ului și a aparatelor Unity Mini. Aceste aparate au Bluetooth, QR code și simplifică antrenamentele, oferind utilizatorului o experiență formidabilă.

Adițional inaugurării clubului de fitness și în completarea conceptului Vox Wellbeing, în cadrul clădirii Vox Technology Park se pun la dispoziția angajaților și clienților externi servicii de înfrumusețare, operat de către Breathless House.

Comments

comments