Electrocasnicele uzate vor fi colectate din Dumbrăvița, în această sâmbătă
Electrocasnicele uzate vor fi colectate din Dumbrăvița, în această sâmbătă
Posted by Corina Cocoreanu on 18th September 2018
| 331 views

ffffff

Sâmbătă 22 septembrie 2018, de la ora 10:00 până la ora 16:00, toți dumbrăvițenii sunt așteptati, în parcarea  Primăriei Dumbrăvița, să aducă televizoare vechi, mașini de spălat folosite, frigidere care nu mai funcționează, calculatoare vechi, electrocasnice defecte, electronice mari și mici. Dacă nu există posibilitatea de a transporta electrocasnicele voluminoase, cetățenii  trebuie doar să se  prezinte în parcarea din fața Poliției Locale Dumbrăvița, după ora 10, și să ofere personalului care va avea un cort amplasat acolo, datele personale și adresa, iar în cursul zilei un microbuz de transport va trece să colecteze deșeurile electrice și electronice. Aceste deșeuri trebuie scoase în  stradă pentru a putea fi colectate.

De asemenea, există si posibilitatea de a fi preluate deșeurile gratuit, direct de la domiciliu, sedii de firme sau instituții.

Pentru informații si programări privind preluarea gratuită de la domiciliu puteți suna gratuit la numarul de telefon: 0800444800, zilnic intre orele 9-17, iar regulamentul campaniei poate fi consultat pe www.colecteaza.ro

Campania este realizată și finanțată de către Asociația Română pentru Reciclare – RoRec in parteneriat cu Sistem de Colectare – SLC Timiș.

Colaboratori: Primăria Dumbrăvița și Poliția Locală Dumbrăvița.

Comments

comments