Elevii claselor a-VIII-a au Evaluarea Națională săptămâna viitoare
Elevii claselor a-VIII-a au Evaluarea Națională săptămâna viitoare
Posted by Corina Cocoreanu on 7th June 2018
| 449 views

Elevii claselor a-8-a de la Școala Gimnazială din Dumbrăvița, vor susține săptămâna viitoare examenul de evaluare națională. Astfel că luni 11.06.2018, aceștia vor susține examenul la Limba și Literatura Română, urmând ca miercuri 13.06.2018 să susțină proba de matematică. Evaluarea națională va începe de la ora 9:00, iar elevii pot intra în unitatea de învățământ până la ora 8:30.

Școala Gimnazială din Dumbrăvița este și centru de examen , astfel că tot aici vor susține examenul de evaluare națională și elevii din Giarmata împreună cu copiii din satele aparținătoare acestei comune. În total, vor susține examenele aproximativ 90 de elevi.

Rezultatele de la evaluarea națională vor sta la baza admiterii în învățământul liceal pentru anul școlar 2018-2019.

La această evaluare vor participa doar elevii care au promovat clasa a-8-a,  iar cei corijenți vor putea participa la ce-a de-a doua etapă de admitere din august, evident după ce își vor susține examenele de corijență.

Înscrierea pentru Evaluarea Națională se va face până vineri 8.06.2018, pentru elevii cu cerințe educaționale speciale, iar ceilalți sunt înscriși din oficiu, cu condiția absolvirii clasei a- 8- a.

scoala-online

 

Comments

comments