ESTE OFICIAL! Sub ce denumire va evolua Dumbrăvița în LIGA 3
ESTE OFICIAL! Sub ce denumire va evolua Dumbrăvița în LIGA 3
Posted by arpad on 9th August 2019
| 344 views

Florin Macavei, președintele secției de fotbal a Clubului Sportiv Comunal Dumbrăvița o obținut astăzi aprobarea Federației Române de Fotbal, ca din sezonul 2019-2020 să evolueze cu noua denumire în Liga 3, Seria a IV-a. Conform actului constitutiv, Consiliul Local Dumbrăvița va finanța doar echipele care au secție sub egida CSC Dumbrăvița. Până acum – pe lângă fotbal – s-a mai inființat secția de automobilism, condus de Marius Giurisici și Gilles Romain. De asemenea, sunt aproape de a deschide o secție de rugby, condus de Claudiu Gag și Cosmin Cioriciu și una tenis de câmp, sub conducerea Orianei Abălaru.

Din cauza birocrației de la Federația Română de Tenis de Masă, tenisul de masă se va putea afilia abia în 2020, astfel trupa antrenată de Nicoleta Mariana Husar nu va pierde palmaresul care conține printre altele și patru titluri de campioană la Superliga Feminină. În aceste zile sunt discuții avansate pentru a avea în comună și o secție de judo sau handbal, dar Balázs Nagy, președintele clubului este deschis să discute pentru înființarea a mai multor secții de sport.

UPDATE: Cei doi motocicliști de la CS Dumbrăvița (Vlad Neaga și Alexandru Székely) vor concura sub sigla noului club începând cu 1 ianuarie 2020.

Comments

comments