EXCLUSIV VIDEO: 8 Martie în Sala Polivalentă – Dumbrăvițencele au putut vedea un spectacol de excepție chiar de ziua lor
EXCLUSIV VIDEO: 8 Martie în Sala Polivalentă – Dumbrăvițencele au putut vedea un spectacol de excepție chiar de ziua lor
Posted by arpad on 9th March 2018
| 323 views

Consulatul Onorific al Spaniei la Timișoara și Primăria Comunei Dumbrăvița au organizat împreună cea mai spectaculoasă seară din cadrul Zilelor Culturale Spaniole din Timișoara. Astfel, de 8 Martie – Ziua Internațională a Femeii, dumbrăvițencele și dumbrăvițenii au avut parte de un show de flamenco de excepție, cu artiști care au făcut o atmosferă de neuitat pentru spectatorii adunați în Sala Polivalentă din Dumbrăvița. Seara a început cu dansurile celor de la Ansamblul “Dumbrăvițeana”, apoi au urcat pe scenă Ansamblul de Dansuri Populare Maghiare “Butykos” cu o coregrafie din regiunea Satu Mare. Desigur punctul culminant al serii a fost oferit de artiștii veniți direct din Barcelona, cei care pur și simplu au încântat asistența numeroasă.

Jose Miguel Viñals Ariño, consulul onorific al Spaniei la Timișoara ne-a explicat de ce au ales Dumbrăvița pentru găzduirea spectacolului.

Grupul de flamenco este format din artiști sosiți special din Spania pentru acest festival: Julian Lorenzo Herrero (cântăreț), José Manuel Gómez Castilla (chitarist) și Violeta Barrio Collado (dansatoare). La finalul serii dumbrăvițenii au aplaudat în picioare efortul artiștilor, iar numeroși spectatori au stat la coadă pentru a se fotografia cu membrii grupului. Victor Malac, primarul localității Dumbrăvița s-a arătat încântat de cele văzute.

Comments

comments