FC Dumbravita – CS Cocosul Ortisoara 2-1
FC Dumbravita – CS Cocosul Ortisoara 2-1
Posted by Andrei Guler on 20th April 2015
| 2085 views

 

FC Dumbrăvița a reușit în sfârștit să spargă gheață în etapa cu numărul 25 din weekend. Alb-verzii antrenați de Florin Macavei au reușit primul succes pe teren propiu din acest an. Dumbrăvița s-a impus cu scorul de 2:1 pe arena de pe strada Mihai Eminescu în compania puternicei echipe CS Cocoșul Orțișoara.

Marius Călin s-a dovedit a fi un transfer foarte reușit, având în vedere fotbalistul cărășan a marcat golurile victoriei dumbrăvițene. În minutul 17 a deschis scorul din penalty, apoi în minutul 58 a mărit avantajul echipei sale la două goluri. Interesant este că fostul jucător de futsal a devenit chiar noul golgheter al echipei, cu 8 reușite, toate în retur, el nefiind un atacant de meserie! La statistica meciului trebuie consemnat și cartonașul roșu primit de dumbrăvițeanul Marius Demian, cel care a fost eliminat pentru două cartonașe galbene în minutul 68. Cu doar trei minute după ruperea echilibrului de către arbitrul Daniel Neagoe, nigerianul Joseph Anagor a redus din avantajul gazdelor, însă egalarea nu a mai sosit.

dumb-cocosul

Dumbrăvița a început partida în următoarea formație – Robi Mikloș, Mihălceanu, Ștreangă, Șofronea, Bălan, Corlățeanu, Demian, Călin, Șurpanu, Rosenblum, Grigore. Au mai jucat: Vlăduți, Giurgiu și Kovacs.

Cocoșul, cu celebrul Ghiță Chimiuc pe banca tehnică, a trimis pe teren următorul 11: Ciui-Maranescu, Vițan, Românu, Bogdan, Alexandru, Petrișor, Koșak, Anagor, Făgețan, Neagoe. Au mai jucat: Livădaru și Postolache.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Timișoara, avândul pe Daniel Neagoe la centru, și pe cuplul Alex-Gabriel Gherman/Dinu Hotiocă la cele două tușe. Confruntarea dintre FC Dumbrăvița și CS Cocoșul Orțișoara a fost observată de către Cornel Bălănescu și de Emil Constantinescu.

După acest succes Dumbrăvița a revenit pe locul trei în clasamentul ligii, ajutată fiind și de FC Ripensia Timișoara, care a învins în această etapa CS Ghiroda cu 2:0.

În etapa următoare Dumbrăvița se deplasează pe terenul CFR din Timișoara pentru a da piept cu ACS Voința Mașloc.

Comments

comments