Final de clasa a-VIII-a la Școala Gimnazială din Dumbrăvița
Final de clasa a-VIII-a la Școala Gimnazială din Dumbrăvița
Posted by Corina Cocoreanu on 11th June 2018
| 370 views

Vineri 8 iunie 2018 , la ora 11 în Sala de Festivități din cadrul Școlii Gimnaziale din Dumbrăvița, s-a desfășurat o frumoasă festivitate dedicată absolvenților clasei a-VIII-a.

Festivitatea a marcat încheierea a opt ani de școală, a elevilor din clasele a-VIII-a A si a-VIII-a B prilej cu care, elevii absolvenți au predat cheia, colegilor lor din clasa a-VII-a.

Evenimentul a început cu drumul pe care elevii absolvenți l-au parcurs spre Sala de Festivități, în uralele colegilor lor mai mici, care le-au presărat calea cu petale de flori și chiote de bucurie sinceră.

Mai apoi în Sala Festivă, au fost prezenți toți profesorii școlii, împreună cu primarul Victor Malac și viceprimarul Arpad Miklos .

Directorul Școlii Gimnaziale din Dumbrăvița Adrian Nicola, a ținut primul discurs al festivității, impresionând auditoriul cu vorbele sale emoționante. El a fost urmat de  discursul primarului, al viceprimarului, al directoarei adjuncte a scolii Ildiko Denes și de discursurile emoționante ale dirigintelor celor două clase de a-VIII-a, profesoarele Carla Boșcovici și Ioana Creț.

 

Comments

comments