FOTO / Accident la Dumbăvița!
FOTO / Accident la Dumbăvița!
Posted by admin on 4th November 2017
| 467 views

 

Accident spectaculos La Dumbrăvița . Proprietarul unei case din Dumbrăvița s-a trezit astăzi cu un BMW X5 alb în casă… la propriu. Șoferul mașinii de teren circula pe strada Jiul din Dumbrăvița când, la un moment dat, a pierdut controlul volanului și a lovit o mașină parcată în fața unei case iar apoi a ricoșat cu putere în peretele imobilului. O parte din zid a fost pur și simplu dărâmat, mobila din încăpere fiind distrusă. După ce făcut praf acea parte din imobil, șoferul a plecat de la fața locului.

FB_IMG_1509808330627

Potrivit legii, pentru că accidentul nu a fost cu victime, conducătorul auto are la dispoziție 24 de ore să se prezinte la Poliție. Oamenii legii susțin că l-au identificat și îl așteaptă se se prezinte, în caz contrar va fi căutat de polițiști.

Păgubitul a postat un anunţ pe Facebook, în care a dat amănunte despre proprietarul maşinii, sperând că cineva îl va anunşa pe şoferi.    „Bună ziua. Rog persoanele care îl cunosc pe domnul Draghici Marius, strada Liviu Rebreanu, nr.90, Ap.2 să îi transmită să vină personal să scoată maşina din casa mea de pe strada Ţarcului nr.27, Ap.1, la parter, şi să discutăm despre toate cele întâmplate. Nu am curent, nu am apă din cauza acestui individ, la fel ca şi dânsul am copii şi cred că ştie care sunt toate necesare pentru a locuii într-o casă. Dacă îl cunoaşteţi, vă rog să îi transmiteţi. Vă mulţumesc”. Aşa a sunat mesajul postat în grupul Dunos-Dumbraviţa Noastră.

FB_IMG_1509808325368

Mai târziu, proprietarul casei a revenit un mesaj. Cazul a luat o nouă turnură, chiar dacă şoferul nu a revenit încă la maşină.   „În legătură cu accidentul produs pe strada Ţarcului nr.27, aş dorii să vă spun următoarele: Am fost anunţat de accident, am venit în graba acasă, poliţia era deja acolo. Era un echipaj de poliţie compus din doi agenţi din alte comune, s-a făcut constatarea accidentului după care am mers la secţie însoţit de proprietarul maşinii lovite, amândoi să completam reclamaţiile. Eu cea de distrugere şi vecinul de accident rutier. Totul s-a completat şi semnat. Cel care a produs accidentul era de negăsit, nu sa prezentat nici până acum. Echipajul de poliţie ne-a sfătuit să nu lăsăm pe nimeni să ridice maşina decât proprietarul… urmând a fi contactaţi pentru următoarele demersuri.    După-masa, în jurul orei 15.00, un echipaj de poliţie din Dumbrăviţa se prezintă frumos către noi, spunându-ne că trebuie să întocmească alte acte pentru accident rutier sau de distrugere, nu ştia sigur el, “neştiind” ce s-a întâmplat azi dimineaţa la secţia de poliţie din Dumbrăviţa. Nu asta a fost marea mirare. Dar au fost însoţit şi de o şlepă să ridice maşina şi să îmi lase gaura în casă, fără ca proprietarul să fie de faţa. Şi tot ce îmi povestea, scria pe caiet, nu în secţia de poliţie, cu hârtii şi formulare cum ar trebuii să fie legal.    Echipajul de poliţie avea un interes intens să noteze pagubele BMW-ului. L-am invitat în casă, să îi arăt şi eu pagubele. Nu a intrat ca cei de azi dimineaţa. Am zis să vină proprietarul şi cu mare drag poate lua masina din imobilul meu, după ce facem o tură de bucătărie, pe căramizi, borcane, farfurii, mobilă spartă, fără apă şi curent. Deci nu vreau nimic decât dreptate. Domnu’ poliţist, precis acuma o iei în nume de rău, dar nu e nimeni prost. Nu vreau decât ca cel ce a provocat daunele să schimbe tot ceea ce s-a distrus…”, a scris păgubitul, pe Facebook.

sursa:pressalert.ro

sursa foto : facebook/DUNOS Dumbravita Noastra

 

Comments

comments