FOTO: ACS Dumbrăvița și-a testat noile achiziții cu Centrul Național de Pregătire Timișoara
FOTO: ACS Dumbrăvița și-a testat noile achiziții cu Centrul Național de Pregătire Timișoara
Posted by arpad on 31st July 2018
| 401 views

ACS Dumbrăvița a disputat un meci amical cu Centrul Național de Pregătire (fostul Centrul Național de Excelență) chiar dacă echipa se află în plin cantonament de vară. După victoriile cu Sântana (jud. Arad) și CS Unirea Sânncolau Mare, antrenorul principal Sorin Bălu, împreună cu staful tehnic au programat un singur meci de verificare pe perioada pregătirii centralizate de 10 zile, ce se va încheia sâmbătă, pe data de 4 august. Pentru juniorii aparținând de Federația României de Fotbal, a fost  primul meci amical din acest vară, chiar cu viitoarea adversară din Seria a IV-a din Liga3. Meciul de sâmbătă s-a disputat pe terenul Baza 2 din cadrul complexului sportiv aparținând Universității Politehnica din Timișoara, iar elevii lui Cristian Petcu s-au simțit foarte bine pe terenul sintetic, unde se antrenează de regulă și își dispută meciurile de “acasă”. fotbal fcd-cnp
Meciul a debutat cu un penalty neacordat la Bîrză, apoi gazdele au reuşit să înscrie mai întâi prin Trip, în minutul 39, apoi prin Piţigoi, în minutul 42. După reluarea partidei gazdele au primit gratuit o lovitură de la 11 metri, dar Vucea nu l-a învins pe nou-venitul Ureche. Dumbrăviţa a reușit să egaleze prin golurile lui Pop (min. 59) și superba lovitură de cap al căpitanului Telescu (min. 70). Până la urmă meciul a fost adjudecat de gazde, Vucea reușind dubla cu doar câteva minute înainte de terminarea meciului. Din păcate întâlnirea a fost “arbitrată” de un component din staff-ul gazdelor, cel care a reușit să îi enerveze în nenumărate rânduri pe dumbrăvițeni cu decizii care nu au sfidat doar regulile fotbalului, dar și a bunului simț.

Centrul Național de Pregătire – ACS Dumbrăvița 3-2 (2-0)
CNP
: Pădure – Jurj, Goţa, Coroiu, Popa, Lazăr, Vlad Pop, Gîdea, Trip, Şimăndan, Piţigoi. Au mai jucat: Matenciuc, Ionuţ Vucea, Bănceanu, Niţuică şi Stoianovici. Antrenor Cristi Petcu.
ACS Dumbrăviţa – Repriza I.: Robert Miklos – Ştefan, Telescu, Gălan, Liuba, Stancu, Udrea, Jinga, Casian, Bîrză şi Centea.
Repriza II.: Ureche – Barbu, Morariu, David Pop, Rus, Briciu, Pricop, Nanu, Arghilean, Soare şi Pecarov.

Comments

comments