FOTO: Sute de copii din România au învățat despre importanța sănătății orale prin campania ”Dințișorii veseli”
Posted by arpad on 2nd December 2019

Peste 900 de copii din România au luat parte la cea de a doua ediție a campaniei ,,Dințișorii veseli’’ organizată de către dm drogerie markt. Evenimentul a cuprins de această dată 10 orașe din țară, urmând ca în viitor numărul acestora să crească, pentru ca informațiile despre obiceiurile sănătoase să ajungă la cât mai mulți copii.

Dacă în primăvară, 327 de copii din 5 grădinițe au fost incluși în campanie, de această dată numărul copiilor a ajuns la 943. În luna octombrie, grădinițele din Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Bistrița, București, Constanța, Pitești, Sibiu și Timișoara s-au bucurat de vizita echipei ,,Dințișorii Veseli’’, dar și a mascotei Crocodințilă. Prin cântece și sfaturi primite din partea medicilor stomatologi prezenți, copiii au învățat de ce igiena orală este importantă încă de la vârste fragede. De asemenea, aceștia au primit kituri utile pentru a pune în practică informațiile primite.

Alături de dm drogerie markt România și P&G România, în campanie au fost implicate și clinicile partenere: Clinica Doctor Leahu, Hiperclinica Medlife, Cabinet stomatologic Doctor Comanici, Clinica stomatologică CorinaDent, Centru Stomatologic Alma, Clinica CTDental, CasaDente, Clinica Stomdas, Clinica Dentist și Cabinet medical Ana Csiszer. Astfel, echipa ”Dințișorii veseli” a informat sute de copii despre beneficiile unui periaj dentar executat corect și a altor pași importanți pentru o igienă orală sănătoasă, prin explicații captivante și creative.

Evenimentul s-a desfășurat în perioada 21 octombrie – 8 noiembrie, iar grădinițele participante au fost alese în urma procesului de votare desfășurat pe platforma https://www.dm-impreuna.ro/.

dumbravitatv.ro