GALERIE FOTO + VIDEO: ACS Dumbrăvița a învins din nou Muraniul lui Cornel Brici
GALERIE FOTO + VIDEO: ACS Dumbrăvița a învins din nou Muraniul lui Cornel Brici
Posted by arpad on 6th November 2017
| 661 views

Chiar dacă sâmbăta, în etapa 14-a din Liga a IV-a Timiș s-a întâlnit ocupanta locului secund cu penultima din clasament, meciul dintre ACS Dumbrăvița și ACS Murani a fost unul echilibrat. Cu siguranță mulți dintre iubitorii fotbalului din Dumbrăvița mai țin minte întâmplările de la ultima confruntrare, când președintele celor din Murani, Cornel Brici, a intrat pe teren generând astfel un scandal monstru. De data asta însă meciul a fost lipsit de tensiune, tânăra brigadă de arbitrii a condus întâlnirea fără probleme.

Așadar trupa antrenată de Sorin Bălu a dominat clar prima repriză, dar ocaziile avute nu s-au concretizat și pe tabela de marcaj. S-a adeverit încă o dată că puaza este un sfetnic bun, căci imediat după reluare jocului Dan Silaghi a deschis scorul, iar golgheterul Deian Pecarov a majorat diferența la două goluri în minutul 58 printr-o execuție de atacant pur-sânge. Muraniul a stat bine pe teren dar în absența accidentatului Raul Costescu nu a apucat să se apropie periculos de poarta lui Arpad Miklos, astfel că scorul a rămas 2:0.

Dumbrăvița a început partida în formula Mikloș – Ștefan, Soare, Telescu, Szalkai, Oancia, Briciu, Rus, Nanu, Pecarov, Silaghi. Pe bancă s-au așezat rezervele Puiu, Șofronea, Scrob, Rebenciuc, Bârză și Todor.

ACS Murani a folosit următorul prim 11: Ilie – Fulga, Banciu, Iosof, Pitic, Sorin Novac, Pîrjol, Coman, Argatu, Mihălceanu, Cenghel. Rezerve au fost: Andrei Novac – Sinavschi, Melnicenco, Morcan, Bogdan, și Lihoni.

Partida a fost arbitrată de brigada: George Cătălin Roman – Bogdan Sorin Chiorpec şi Claudiu Boici din Timișoara. Observatori: Paia Pecarov şi Ioan Popa.

ACS Dumbrăvița va evolua în etapa următoare pe terenul celor de la AS Voința Biled.

Comments

comments