FOTO+VIDEO: ACS Dumbrăviţa a revenit pe teren propriu cu o ploaie de goluri
FOTO+VIDEO: ACS Dumbrăviţa a revenit pe teren propriu cu o ploaie de goluri
Posted by arpad on 23rd October 2017
| 367 views

După pasul greșit din etapa precedentă de la Mașloc, dumbrăvițenii s-au răzbunat pe modesta echipă din Peciu Nou. Așadar sâmbăta, în etapa a XII-a, trupa lui Sorin Bălu s-a reîntors acasă după un lung exil la Giarmata, din cauza refacerii gazonului de pe arena proprie. Gazdele s-au reacomodat rapid cu terenul de pe strada Mihai Eminescu, ex-ripensistul Florin Nanu a deschis scorul în minutul 4. Fotbalistul de 34 de ani a fost și eroul alb-verzilor, mijlocașul de pe flancul stâng reușind un hattrick prin golurile marcate în minutul 18 și 55. Pentru Dumbrăvița a mai înscris Dan Silaghi în minutul 34 şi 64, respectiv Darian Bîrză în minutul 73.

Meciul a fost arbitrat de brigada timișoreană Elisei Balaj, Alex-Gabriel Gherman şi Andrei Martinovici. Partida a fost observată de Iulian Spătaru şi Ilie Dumbravă. Marţi de la ora 15 ACS Dumbrăviţa va juca restanţa cu CSM Lugoj, pe terenul de pe strada Mihai Eminescu din localitate, iar în etapa a XIII-a fotbaliștii se vor deplasa la Orțișoara pentru meciul cu CS Cocoșul.

etapa 12Dumbrăviţa: Mikloş – Soare, Toma, Telescu, Szalkai, Briciu, Răzvan Rus, Nanu, Ştefan, Silaghi, Bîrză. Antrenor: Sorin Bălu. Rezerve: Puiu, Sofronea, Scrob, Pecarov, Tudor, Paleacu.

Peciu Nou: Muraru – Rusu, Ilea, Adrian Marincu, Schipor, Spăriosu, Alexandru Marincu, Dumea, Marius Rus, Daju, Iorgovan. Antrenor: Ionel Bărbosu.

Comments

comments