GALERIE FOTO: English Summer School din nou la Dumbrăvița
GALERIE FOTO: English Summer School din nou la Dumbrăvița
Posted by Corina Cocoreanu on 18th July 2019
| 437 views

În perioada 15-20 iulie 2019, în cadrul Școlii Gimnaziale din Dumbrăvița se desfășoară cea de-a VII – a ediție a ENGLISH SUMMER SCHOOL, coordonată de prof. Carla Boșcovici împreună cu prof. Andreea Lupșa.

Tema activităților pe care le desfășoară copiii în acest an la English Summer School, este GREEN PLANET, și are ca scop conștientizarea asupra importanței ecologiei pentru o planetă mai curată. În acest an, un număr de aproximativ de 50 de elevi, veniți de la mai multe școli din Timișoara, participă la diferite activități educative și distractive. Astfel că, elevii susțin diferite concursuri interactive, în limba engleză, prezentări pe diferite teme, activități de role play, treasure hunting și multe altele.

Premiera din acest an o constituie colaboarea cu English Summer School a Asociației Copiilor cu Autism “Dincolo de Cuvinte“, reprezentată de dumbrăvițeanca Brândușa Bîrsan, care a sponsorizat  evenimentul cu diferite premii pentru copii.

Vă reamintim că înscrierile pentru English Summer School  se fac în luna mai, contactând-o direct pe prof. Carla Boșcovici, cea care organizează pro bono, an de an acest eveniment. English Summer School se adresează elevilor din clasele V – VIII.

 

Comments

comments