Galerie FOTO: Dumbravitenii de la Rus Savitar au inaugurat superstore-ul CASA RUSU din Timisoara
Galerie FOTO: Dumbravitenii de la Rus Savitar au inaugurat superstore-ul CASA RUSU din Timisoara
Posted by admin on 23rd October 2017
| 1261 views

În 20 octombrie 2017, Casa Rusu a deschis cel mai modern magazin de mobilier și decorațiuni din țară, la Timișoara, în centrul comercial Auchan de pe Calea Aradului, nr. 56. Cu un nou concept și o nouă abordare, lansarea acestuia a fost sărbătorită cu o mulțime de surprize, promoții unice, concursuri și workshop-uri de design interior susținute de Adela Pârvu.

În weekend-ul deschiderii – 20 – 22 octombrie 2017 – noul magazin Casa Rusu a fost gazda unor activități dedicate special clienților, care au fost întâmpinați cu o mulțime de surprize. Astfel, pe parcursul celor trei zile, vizitatorii au avut  parte de reduceri de până la 50% la mobilier și decorațiuni, workshop-uri susținute de bine-cunoscutul designer de interior Adela Pârvu dar și de designerii și proiectanții Casa Rusu, surprize pentru copii și multe alte cadouri. Mai mult decât atât, primii 500 de cumpărători au primit un cadou surpriză. Noul superstore este cel de-al doilea ca marime din tara, dupa cel din Bucuresti si are o suprafata de peste 3000 mp. Proprietarii intentioneaza sa se extinda cu acest nou concept si in alte mari orase din tara, primele pe lista fiind Sibiu si Cluj-Napoca.

Ne-am dorit să aducem un aer proaspăt în noul magazin Casa Rusu din Timișoara și să oferim oamenilor o experiență plăcută. Acest eveniment are o dublă însemnătate pentru noi, fiind și momentul în care lansăm, oficial, noua identitate vizuală a companiei, una care reflectă într-o manieră mai profundă tot ceea ce înseamnă Casa Rusu – mobilier de calitate, grijă pentru consumator și pasiune pentru ceea ce facem.”, Cristian Rusu, proprietar al grupului Rus Savitar – Casa Rusu.

 

foto: Dumbravita TV

Comments

comments