Hoinar in Vest – Arsenal Park
Hoinar in Vest – Arsenal Park
Posted by admin on 6th April 2015
| 1251 views

 

Arsenal Park – destinația turistică preferată pentru vacanțe și teambuilding Complexul de vacanță include 200 de locuri de cazare, iar turiștii excentrici pot dormi pe paturi amplasate pe afeturi de tun în Camera Tun, în TAB-uri, în camere simple de Ofițer sau luxoase în Apartamente Colonel și în Vile General. Arsenal Park se întinde pe o suprafață de 88 de hectare, fiind situat în mijlocul unei păduri de foioase de la marginea municipiului Orăștie. Aleile complexului turistic sunt străjuite de 70 de tunuri, TAB-uri, transportoare șenilate, dispositive antirachetă, mitraliere și tunuri antiaeriene, lansatoare de rachete, camioane militare, o ambulanță militară, o locomotivă, un avion IAR 93, un elicopter Kamov Ka 26. Acesta este cel mai mare muzeu de tehnică militară din România deschis publicului.

Oaspeții au la dispoziție un areal vast de terenuri pentru exploatare și o mulțime de activități care să îi țină antrenați: instrucție militară, lupte de airsoft și paintball, tir cu arme foc, cu arme de airsoft și paintball, tir cu arcul, plimbări cu transportorul șenilat, concursuri de drezină, închiriere mașini de golf, biciclete, go-kart bikes, segway, etc.

Adrenalina și relaxarea se completează în cel mai fericit mod la Arsenal Park. Activitățile antrenante alternează cu sesiuni odihnitoare pentru trup și minte la ARSENAL SPA – cel mai modern centru spa din vestul și centrul țării. SPA-ul Arsenal Park dispune de o sală de fitness, saune finlandeze și cu infraroșu, o piscină cu dispozitive de masaj în apă și cu înot contracurent, o cameră de relaxare și camere pentru masaj și tratamente corporale.

In anul 2014, Arsenal Park a demarat proiectul “Creșterea calității serviciilor turistice in cadrul Arsenal Park prin crearea unei infrastructuri de agrement specifice”. În cadrul acestuia, s-au finalizat până acum: un patinoar cu o capacitate de 80 de persoane, cel mai mare skatepark din Transilvania, cu o suprafață de 1400 mp, Aventura Park Arsenal și un loc de joacă pentru copii Activity Park Arsenal. În prezent, se lucrează la o rețea de 9 km de pistă de biciclete, la manejul Arsenal și la amenajarea turnului de apă Arsenal pentru o tiroliană cu o lungime de 560 m și salturi asistate cu o cădere de 30 m, realizate de un dispozitiv de tipul PowerFUN. Pentru anul 2015, e prevăzută finalizarea celui mai modern Aqua Park din Transilvania si a unei săli multifuncționale de sport.

Flancat de cele 2 terase, Restaurantul-Popotă este cu adevărat unic în țară, prin decorațiunile army. Clienții sunt încântați de cele mai gustoase preparate din bucătăria românească și internațională, dar și de specialități locale, servite într-o atmosferă de bună-dispoziție înainte și după misiunile de luptă! Iar după o zi plină de adrenalină, petrecerea continuă la barbecue în jurul unui foc de tabără impresionant, cu muzică și voie bună! Pentru serile răcoroase, micul Sat Dacic, compus din 3 cabane – este ideal pentru petreceri indoors cu mâncăruri tradiționale.

Comments

comments