Împătimiții automobilismului din Dumbrăvița sunt așteptați la The Central European ORI CUP – Timișoara
Împătimiții automobilismului din Dumbrăvița sunt așteptați la The Central European ORI CUP – Timișoara
Posted by arpad on 22nd August 2018
| 357 views

Premieră în automobilismul din județul Timiș! Timp de două zile, între 24 și 25 august 2018, Timișoara va fi gazda unei etape de raliu de orientare din Europa Centrală. Este pentru prima dată când competiția Central European ORI CUP ajunge în Timiș. Evenimentul reunește la start echipaje din Cehia, Slovacia, Ungaria, Polonia și România. Pe parcursul celor două zile de concurs, echipajele formate din pilot și navigator au de parcurs 4 probe speciale de îndemânare și 4 etape de orientare. afisa eveniment cs
Pe lângă echipajele participante în Campionatul European ORI CUP, pe parcursul celor două zile – vineri, 24, respectiv sâmbătă, 25 august – în parcarea Shopping City Timișoara vor putea fi admirate și mașinile înscrise în cadrul secțiunii de Autoslalom. Această parte competițională este deschisă tuturor și se adresează în special amatorilor sportului cu motor, urmând să se desfășoare pe un traseu amenajat în parcarea Shopping City Timisoara.

In memoriam Daniela Zaharie
Pastionată de automobilism și curse de mașini, regretata Daniela Zaharie și-a pierdut viața într-un accident de circulație. În memoria sa, soțul ei Alin Zaharie organizează an de an câte o etapă care-i poartă numele, la care toți pasionații de raliu au ocazia să-i aducă un omagiu și să rememoreze cele mai frumoase amintiri alături de ea.

Comments

comments