In curand, dumbravitenii sunt asteptati la Festivalul Vinului din Timisoara
In curand, dumbravitenii sunt asteptati la Festivalul Vinului din Timisoara
Posted by Corina Cocoreanu on 17th October 2017
| 386 views

poze vin

Va curge din nou vinul la Timișoara. Primăria și Casa de cultură a orașului organizează o nouă ediție a Festivalului Vinului, la sfârșitul lunii octombrie. Pe scena special amplasată va urca și Spitalul de Urgență, care probabil va interpreta și una dintre cele mai cunoscute piese ale trupei: „Trăiască berea!”

Festivalul Vinului are loc în perioada 27-29 octombrie și se va desfășura în parcarea mallului din sudul orașului. Vor fi programe artistice pentru toate vârstele, promit reprezentanții Casei de cultură. Pe scena special amplasată vor urca interpreți îndrăgiți de muzică populară, dar și Spitalul de Urgență, Adda și Nicole Cherry.

„Vom avea programe artistice cam pentru toate vârstele. Între orele 17 și 20 va fi program folcloric, iar seara vor fi formații cunoscute. Vor cânta Spitalul de Urgență, Adda și Nicole Cherry. Pe lângă aceștia vor fi formații locale, cum ar fi Stage5 Band, Cover Up sau Timișoara Big Band. Vom avea și programe de animație cu Bachus și preotesele bacante”, a declarat, pentru tion.ro, Pavel Dehelean, directorul Casei de cultură a orașului.

 

sursa: Tion.ro

sursa foto: adevarul.ro

Comments

comments