Insidecor a deschis al patrulea showroom în Timișoara
Posted by arpad on 29th November 2019

Începând de vineri, bănățenii vor avea la dispoziție încă un showroom marca INSIDECOR, pe bulevardul Liviu Rebreanu, nr. 177 din Timișoara. Companie fondată de doi tineri timișoreni, produce mobilier la comanda de peste 10 ani. Principala dorință a echipei este aceea de a oferi personalitate fiecărei lucrări, producând doar comenzi personalizate.

Fiecărui spaţiu îi este redefinită identitatea, construindu-se un loc care reflectă viziunea clienților, gusturile lor și modul de viață al acestora.

Ovidiu Gambra și Cosmin Micloșoni, cei doi timișoreni care au pus bazele INSIDECOR, nu se așteptau, la început, să aibă atât de multe comenzi. Au pornit compania din dorința de a oferi ceva diferit pe piața mobilierului la comandă, pentru a putea oferi fiecărui client ceea ce are nevoie.

Al 4-lea magazin de prezentare s-a deschis pentru a oferi doritorilor o varietate de produse unice, îmbinând designul interior cu mobila la comandă. Începând de vineri, 29 noiembrie, bănățenii sunti invitați să descopere cele mai bune soluții de mobilier la comandă și să beneficieze de reduceri speciale!