Kangoo Jumps Salvează Vieți va poposi la Dumbrăvița
Kangoo Jumps Salvează Vieți va poposi la Dumbrăvița
Posted by admin on 8th February 2019
| 440 views

În data de 16 Martie 2019 va avea loc un eveniment de mare anvergură în Sala Polivalentă Dumbrăvița. Este vorba de un eveniment sportiv caritabil cu denumirea Kangoo Jumps Salvează Vieți (în engleză Kangoo Jumps Saves a Life) organizat de Kangoo Club Romania împreună cu Asociația M.A.M.E. cu scopul de a ajuta copiii bolnavi de cancer. Evenimentul se organizează o dată pe an și în cadrul lui se donează zeci de mii de euro pentru ajutarea copiilor. Ediția a 11-a a evenimentului este prima care se organizează în județul Timiș.

În cadrul evenimentului se vor ține diferite clase de aerobic (în special Kangoo Jumps) de către prezenteri naționali și internaționali printre care Kinga Sebestyén – persoana care a adus Kangoo Jumps în România, Trainer și Mentor a sutelor de instructori din țară și din străinătate- , Ildikó Marica – Trainer și Prezenter Kangoo Jumps, a licențiat sute de instructori în țară și în străintătate, Ciprian Căvăjdan – Prezenter Kangoo Jumps și Prezenter Aerobic, castigator al concursului New Face of Fitness 2018, Pintea Cristina – Presenter Kangoo Jumps-, Marta Silvia – Presenter Kangoo Jumps- , Lőrincz Ernő – Instructor Kangoo Jumps și instructor la Box Team Hungary,).

Evenimentul va fi deschis de către primarul localității Dumbrăvița, Malac Victor și de către viceprimarul Miklós Árpád, împreună cu formația de dansuri de societate, dansuri moderne și dansuri populare al Dumbrăviței.

Comments

comments