La Dumbravita va avea loc o noua campanie de strangere a echipamentelor electrice si electronice folosite
Posted by admin on 7th September 2017
| 542 views

Sâmbătă 23 septembrie 2017, de la ora 10:00 până la ora 16:00, toți dumbrăvițenii sunt așteptati, în curtea Primăriei Dumbrăvița, să aducă televizoare vechi, mașini de spălat folosite, frigidere care nu mai funcționează, calculatoare vechi, electrocasnice defecte, electronice mari și mici,(vezi unde e pe harta). Dacă nu există posibilitatea să transporte electrocasnicile voluminoase, cetățenii  trebuie doar să se  prezinte în curtea Primăriei după ora 10, și să ofere personalului care va avea un cort amplasat acolo, datele personale și adresa, iar în cursul zilei un microbuz de transport va trece să colecteze deșeurile electrice și electronice. Aceste deșeuri trebuie scoase în  stradă pentru a putea fi colectate.

In schimbul acestor deseuri fiecare cetățean va  primi un voucher ce va fi inscris automat pentru tombola în cadrul căreia se pot câstiga electronice / electrocasnice noi.

De asemenea exista si posibilitatea de a fi preluate deseurile gratuit, direct de la domiciliu, sedii de firme sau institutii.

Pentru informatii si programari privind preluarea gratuita de la domiciliu puteti suna gratuit la numarul de telefon: 0800444800, zilnic intre orele 9-17, iar regulamentul campaniei poate fi consultat pe www.colecteaza.ro

Campania este realizată și finanțată de către Asociația Română pentru Reciclare – RoRec in parteneriat cu Sistem de Colectare – SLC Timiș.

Colaboratori: Primăria Dumbrăvița și Poliția Locală Dumbrăvița.

ffffff

 

Comments

comments