Ladislau Giurisici nu strică tradiția, CUPA ROMÂNIEI LA AUTOMOBILISM rămâne la Nădrag!
Ladislau Giurisici nu strică tradiția, CUPA ROMÂNIEI LA AUTOMOBILISM rămâne la Nădrag!
Posted by arpad on 9th July 2019
| 176 views

In data de 13.07.2019 in judetul Timis, zona comunei Nadrag, va avea loc pentru a sasea oara consecutiv CUPA ROMANIEI LA AUTOMOBILISM ACR-TIMIS-CNAK 2019, in organizarea Asociatiei Auto Club Rally Timis si a Comisiei de Automobilism si Karting din cadrul A.C.R. Timis, competitie care va fi de genul viteza pe traseu montan, foarte agreat de sportivii automobilisti si spectatori denumit “VTM TIMIS-NADRAG 2019”.
Evenimentul va avea si o premiera de nivel european:
NOUTATE DE PRIM RANG – In premiera europeana pe un traseu de VTM va evolua un TRUCK (cap tractor SCANIA) special preparat pentru concursuri, pilotat de italianul CLAUDIO CUTTAIA, care va face deliciul tuturor celor prezenti.

SURPRIZA PENTRU FANI!!
Cu aprobarea speciala a directorului de concurs se poate sta in scaunul de copilot la mansele de recunoastere, obligatoriu cu casca si centura.

Concursul va incepe la ora 10 si va consta din 6 manse, 2 de recunoastere, 2 de antrenamente cronometrate si 2 manse de concurs. Festivitatea de premiere se va oficia in centrul comunei Nadrag.

Evenimentul sportiv va mai contine si o sectiune de spectacol, un show de drift, la care vor lua parte cei mai buni drifteri ai momentului. Se anunta o prezenta selecta de sportivi, iar la solicitarile lor s-a mai organizat o sesiune de inscriere pina miercuri 10.07.2019 ora 16. Circulatia va fi inchisa in data de 13.07.2019 intre orele 08.00-17.00 pe traseul DJ 681 de la intersectia cu DJ 681B pe o distanta de 3,5 km spre satul Hauzesti – anunta presedintele Comisiei de Automobilism si Karting Timis, Dipl. ing. GIURISICI F. LADISLAU MARIUS.

Comments

comments