Lecție deschisă la Școala Gimnazială din Dumbrăvița
Lecție deschisă la Școala Gimnazială din Dumbrăvița
Posted by Corina Cocoreanu on 19th November 2018
| 460 views

Astăzi în cadrul Școlii Gimnaziale din Dumbrăvița a avut loc o lecție deschisă la care au participat elevii clasei a -IV-a B, îndrumați de prof. înv. primar Iuliana Vuia.

Această activitate a școlii face parte din Cercul Pedagogic al Claselor a- IV-a la nivel de județ, iar la lecția deschisă de astăzi au participat învățători de la mai multe școli din Timișoara dar și din județ.

Lecția s-a intitulat “Descoperirea tainelor naturii prin intermediul lecturii” și a avut ca temă principală Delta Dunării.

Elevii au fost împărțiți în 5 echipe: Geografii, Matematicienii, Biologii, Literații și Ecologiștii Curioși. Aceștia au primit scurte texte cu informații despre Deltă, din care au trebuit să extragă ideile esențiale și mai apoi să le prezinte celorlalți colegi.

Adrian Nicola – Directorul Școlii Gimnaziale din Dumbrăvița, care a fost și el prezent la această activitate pedagogică, ne-a declarat că scopul acesteia este de a ajuta profesorii să își îmbunătățească metodele de predare și de a face schimb de experiență.

De asemenea, menirea lecțiilor deschise este de a îi încuraja pe elevi să își perfecționeze modul de exprimare și de a se deprinde cu spiritul de echipă.

Comments

comments