Let’s Do It Romania oragnizează o amplă acțiune de curățenie în acest weekend
Let’s Do It Romania oragnizează o amplă acțiune de curățenie în acest weekend
Posted by Corina Cocoreanu on 13th September 2018
| 233 views

LET;S DO IT

Let`s Do It, Romania! anunţă lansarea iniţiativei de curăţenie World Cleanup Day, care îşi propune ca, pe 15 septembrie 2018, să mobilizeze toţi românii la cea mai ambiţioasă acţiune civică de până acum.

Astfel că și dumbrăvițenii sunt invitați să participe la acțiunea de curățenie de sâmbătă, care va începe de la ora 9:00. Cei interesați să participe trebuie să știe că, adunarea voluntarilor va avea loc în parcarea Primăriei din Dumbrăvița,iar transportul către punctele de colectare a deșeurilor, va fi asigurat în mod gratuit de către organizatori.

La nivel internaţional, 150 de ţări se unesc în cea mai mare mişcare civică – World Cleanup Day. Obiectivul World Cleanup Day este de a mobiliza 5% din populaţia Globului pentru a produce o schimbare reală de comportament faţă de resurse şi faţă de deşeurile generate. În România, Let`s Do It, Romania! îşi propune să mobilizeze 1 milion de voluntari. Înscrierea pentru Ziua de Curăţenie Naţională se face pe www.letsdoitromania.ro, iar cei înscrişi vor putea să-şi aleagă zonele pe care le curăţă prin intermediul aplicaţiei World Cleanup.

Comments

comments