Lidl a intrat oficial pe piata de turism din Romania – vezi ofertele
Lidl a intrat oficial pe piata de turism din Romania – vezi ofertele
Posted by arpad on 18th July 2016
| 991 views

Îți dorești să vizitezi cele mai îndrăgite destinații din Europa sau să te bucuri de câteva zile de relaxare pe o plajă izolată? Ești în căutarea unei noi aventuri în natură sau îți dorești un concediu cu copiii? Din 15 iulie, Lidl Tour te invită să descoperi noi destinații de călătorie, disponibile în revista lunară de vacanțe sau pe lidl-tour.ro, unde vei afla și de upgrade-ul surpriză inclus în fiecare ofertă.

Descoperă frumusețea și diversitatea plaiurilor românești, prin Lidl Tour! Bucură-te, timp de trei zile, de tradițiile din inima Bucovinei (de la 99€/persoană) și transformă-ți vacanța din ținutul poveștilor într-o adevărată oază de relaxare, cu o porție delicioasă de plăcinte „poale-n brâu”. Vizitează bisericile reprezentative, precum Mănăstirea Voroneț și Mănăstirea Putna, un simbol al istoriei noastre, fiind prima ctitorie a lui Ștefan cel Mare. Legenda spune că biserica a fost construită în anul 1466 și este una dintre cele mai frumoase și impunătoare mănăstiri din țară. Optează pentru excursia în Bucovina și vei avea parte de un upgrade surpriză inclus: transportul cu autocarul din București, Buzău, Focșani și Bacău este oferit prin Lidl Tour.Lidl Tour_Grecia

Știai că templul Wat Phra Kaew din Thailanda este privit ca cel mai important templu al lui Buddha? Cunoscut sub denumirea oficială ca Wat Phra Sri Rattana Satsadaram, acesta se află în centrul istoric al Bangkok-ului. Acolo se află și Marele Palat, în care este statueta de jad a lui Buddha, denumită Buddha de Smarald. Așa-i că ți-ai dori să vizitezi și tu acest loc? Prin Lidl Tour, poți descoperi locuri cu o frumusețe aparte precum Thailanda, Cambodgia și Vietnam într-o singură vacanță (de la 1899€/persoană)!

Citeste articolul complet pe livetimisoara.ro

Comments

comments