Lucrări de drumuri în Dumbrăvița
Lucrări de drumuri în Dumbrăvița
Posted by Artemia Buta on 9th January 2019
| 656 views

Primăria Dumbrăvița și societatea PORR Construct SRL au semnat, astăzi, contractul de dezvoltare a infrastructurii rutiere pentru două loturi de străzi.

Cele două loturi însumează 32 de străzi: 12 străzi în Lotul 1, respectiv 20 de străzi în Lotul 2.

În Lotul 1 sunt cuprinse străzile: Belgrad, București, Buenos Aires 1, Buenos Aires 2, Constrantin Brâncuși, Salvador Dali, Antonio Gaudi, Ion Creangă Mihail Sadoveanu, Brasilia, Sofia și Kiev.

Din Lotul 2 fac parte străzile: Rozelor, Arinului, Terra, Baka, Pictorilor, Centaur, Iza, Alunului, Cetinei, Phoenix I, Phoenix II, Gramma, Saturn 2, Piatra Craiului, Zenit, Ursa Mică, Cometei, Dimitrie Cantemir, Alexandru Lăpușneanu și Fervenția II.

Lucrările vor fi achitate cu fonduri de la bugetul local (5 135 432,31 lei pentru Lotul 1 și 4 517 617,15 lei pentru Lotul 2) iar termenul de finalizare a lucrărilor este de 11 luni de la predarea amplasamentului. Drumurile nu vor fi realizate în ordinea enumerată în cuprinsul Loturilor.

Societatea PORR Construct SRL este o filială controlată în proporție de 100% de către Porr Bau GmbH, una dintre cele mai mari companii de contrucții din Austria, care oferă și servicii complete în contrucții de clădiri, construcții civile și infrastructură.

Primăria Dumbrăvița avea cuprins în planul de dezvoltare a infrastructurii rutiere și un al treilea Lot de străzi. Licitația pentru atribuirea lucrării a fost însă contestată, așa că va putea semna un contract pentru lucrări doar în momentul soluționării contestației.

Lotul 3 cuprinde 11 străzi: Lehart Ferencz, Rembrandt, Alexandru Movilă, I. L. Caragiale, Tisa, Arhimede, Piersicului, Albastrosului, Arany Janos, Ludovic Spiess și Joseph Haydn.

Comments

comments