Magazin Euroregional – emisiunea 52
Magazin Euroregional – emisiunea 52
Posted by Jimmy on 2nd June 2015
| 972 views

Reportaj Ungaria: Între 30 aprilie și 3 mai s-a organizat în localitatea Fábiánsebestyén din Ungaria Campionatul Internațional de Curse cu Atelaje. După primele două zile de concurs a urmat ziua de sâmbătă, când s-a organizat cursa de maraton. Din păcate ploaia nu a fost benefică pentru pistă, astfel au fost unii care s-au retras de la concurs. Totuși pentru organizatori, dar și pentru concurenți a fost o ocazie foarte bună de a-și măsura forțele înainte de campionatul mondial din luna septembrie.

Reportaj Serbia: Cu participarea a optsprezece vornici s­a organizat prima ediție a Întâlnirii Vornicilor din Mali Idos (Serbia). Glumele vornicilor au dat gustul bunei atmosfere din sala de spectacole, unde a răsunat din plin muzica de petrecere. Conform gazdei József Szilágyi (vornic din Mali Idos) prin această manifestare și­a îndeplinit un vis mai vechi.

Reportaj Romania: Comuna Dumbrăvița a fost gazda unui important eveniment care profereaza  spiritul civic  și care se află deja la a treia ediție în comuna timișeana. Este vorba despre cunoscutul program de curățenie și spirit civic Let’s do it Romania. Programul a constat în lansarea unei acțiuni de curățenie a spațiilor verzi din zonele adiacente Dumbrăviței.

euroregional 52

Comments

comments