Micuța prințesă a kartingului românesc, dumbrăvițeanca Nagy Alesia, a triumfat și la “RALIUL MARTISORULUI 2018”
Micuța prințesă a kartingului românesc, dumbrăvițeanca Nagy Alesia, a triumfat și la “RALIUL MARTISORULUI 2018”
Posted by arpad on 27th March 2018
| 512 views

Desii intreg concursul “RALIUL MARTISORULUI TIMISOARA-METRO 2018” etapa I din cel mai puternic campionat de automobilism si karting din Romania, Campionatul de Automobilism & Drift & Karting Timis 2018 s-a desfasurat sub amenintare de vreme rea, organizatorii si concurentii au reusit sa depaseasca cu brio acest obstacol major si sa faca un adevarat festival sportiv auto & drift & karting.Raliu Martisor-2018- 3
Acest concurs a fost dedicat doamnelor si domnisoarelor care au si realizat cele mai mari surprize, domnisoara Wolf  Kerstin in calitate de pilot, cu navigator Oprinescu Claudia castiga primul concurs de hibrid din Romania, pe un Lexus RX 450, iar echipajul Grama Iasmina-Barmayoun Darius,a uimit pe toti cei prezenti prin tehnica pilotajului aplicat de Iasmina, care acum a facut cunostiinta prima data cu automobilismul sportiv, si care, pe un Mini Cooper Countryman a invins nu doar la clasa Special Feminin ci si la clasa greilor, clasa 3, depasind echipaje cu renume in automobilismul romanesc, devenind astfel cel premiat echipaj din raliu. Si spectacolul oferit de fete nu s-a oprit aici, ci a culminat cu victoria obtinuta de micuta printesa a kartingului romanesc, Nagy Alesia, la clasa Kids Karting, in fata micutului dar tenacelui Haba Francesco. Campionul en-titre Giurisici Marius, cu un copilot nou, Vladusel Bogdan, si cu o masina de concurs Honda Civic pusa la punct in detaliu isi respecta statutul si invinge la clasa 1 cu cel mai bun timp din concurs, fiind echipajul castigator al Raliului, aducand si un aport important la castigarea echipei Clubul Sportiv Dumbravita 2018. Nu mai este o surpriza urcarea pe primul loc pe podium la clasa 2 a echipajului Onut Robert-Onut Narcis. Showul de la Drift a fost maxim, si aici campionul en titre Makrai Robert s-a respectat si a castigat din nou, dar nici kartistii nu s-au lasat mai prejos si au realizat un super show prin Konig Eduardo. Raliu s-a incheiat cu un dineu festiv in cadrul careia au fost premiate si au avut parte de multe surprize placute si dulci toate doamnele si domnisoarele care au luat parte la eveniment.

Clasament:
Karting Pufo – Locul 1 –Konig Eduardo
Kids Karting-Locul 1 – Nagy Alesia; Locul 2 – Haba Francesco
Echipe Karting – Clubul Sportiv Dumbravita
Raliu Clasa Special Feminin – Grama Iasmina-Barmayoun Darius
Raliu Clasa Hibrid – Wolf Kerstin-Oprinescu Claudia
Raliu Clasa 1 – Locul 1 – Giurisici M.-Vladusel B.; Locul 2 – Petenchea D.-Militaru J.; Locul 3 – Cancel  C.-Munteanu G.
Raliu Clasa 2-Locul 1 – Onut Robert-Onut Narcis
Raliu Clasa 3-Locul 1 – Grama Iasmina-Barmayoun Darius; Locul 2 – Mihoc Sorin-Grui Alexandru; Locul 3 – Wendl A.-Preda R.
Raliu Echipe: Locul 1 – Clubul Sportiv Dumbravita; Locul 2 – Constructim-Schoko Baroque Racing Team
Drift TimShow – Locul1– Makrai Robert; Locul 2 – Vlaiconi Rzavan; Locul 3 – Dediu Luciano;

Comments

comments